Gość: Ernies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 14:40 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
staruch5 Re: ILE JEST KM Z WARSZAWY DO SPLITU? 05.06.04, 15:11 Mily Czlowieku, po co ci dostep do internetu, skoro zadajesz blondynskie pytania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eddie Re: ILE JEST KM Z WARSZAWY DO SPLITU? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 16:54 Tak mądralo? jak taki mądry jesteś to podaj przynajmniej 3 strony www gdzie jest to wyraźnie napisane !!! blondynku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szon Re: ILE JEST KM Z WARSZAWY DO SPLITU? IP: 5.2.* / *.chello.pl 05.06.04, 19:57 www.viamichelin.com/viamichelin/gbr/tpl/hme/MaHomePage.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr-pl@wp.pl Re: ILE JEST KM Z WARSZAWY DO SPLITU? IP: 5.3.1R* / 195.6.68.* 06.06.04, 16:05 Uważam te pytanie za bardzo ważne!! Większość map elektronicznych nie można parametryzować, większość wyrysuje drogę do Splitu przez Bośnię!!!! zdecydowanie odradzam, chyba, że ma się drobne 0-100 USD na łapówki. Najkrócej przez Bośnię to 1420km, przez Zadar to 1480 mogę polecić dwie drogi różne od Karlovaca: dłuższą ale spokojną (lepsza droga,kawałek autostrady)to na Slunj, Gracac, Zadar, Sibenik, Split ale w sezonie bardzo dużo samochodów, wzdłuz wybrzeża co chwila wioska gdzie policjanci pilnują 50km/h lub szybszą dorogę (trasa trochę "górska")- przez Gracac, Sucevici, Knin, Sinji, Split. (różnica to 60 km, ale ok. 1,5h.) piotr-pl@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam12 Re: ILE JEST KM Z WARSZAWY DO SPLITU? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 20:18 łapówki ? w Bośni? nie słyszałem o tym nic. Ludzie polecają trasę przez Bośnię i nie słyszałem aby ktoś brał łapowki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Re: ILE JEST KM Z WARSZAWY DO SPLITU? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.04, 23:07 A czy jechałeś tą trasą?, 100% NIE, więc nie zabieraj głosu, bo nie wiesz jak tam jest, bywa różnie, ja jechałem i raz musiałem zapłacić 20 USD w 2001r.!!! Odradzam trasę przez Bośnię, ale po co przez Bośnię, od 2003 są otwarte nowe odcinki autostrad na południe, a od 30.06.2004 ma być otwarta cała autostrada do Splitu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata_kr Re: ILE JEST KM Z WARSZAWY DO SPLITU? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 19:52 a za co oni biora te lapowki? niech mi to ktos laskawie wytlumaczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Re: ILE JEST KM Z WARSZAWY DO SPLITU? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.04, 23:13 A czy jechałeś tą trasą?, 100% NIE, więc nie zabieraj głosu, bo nie wiesz jak tam jest, bywa różnie, ja jechałem i raz musiałem zapłacić 20 USD w 2001r.!!! Odradzam trasę przez Bośnię, ale po co przez Bośnię, od 2003 są otwarte nowe odcinki autostrad w Chorwacji na południe, a od 30.06.2004 ma być otwarta cała autostrada do Splitu. Odpowiedz Link Zgłoś
yem jechałem przez bośnię i było ok. 02.07.04, 02:10 Gość portalu: Olek napisał(a): > A czy jechałeś tą trasą?, 100% NIE, więc nie zabieraj głosu, bo nie wiesz jak > tam jest, bywa różnie, ja jechałem i raz musiałem zapłacić 20 USD w 2001r.!!! > Odradzam trasę przez Bośnię, ale po co przez Bośnię, od 2003 są otwarte nowe > odcinki autostrad w Chorwacji na południe, a od 30.06.2004 ma być otwarta cała > autostrada do Splitu. bez żadnych łapówek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skalmen Re: ILE JEST KM Z WARSZAWY DO SPLITU? IP: *.csc.com.pl 06.06.04, 16:41 Nie ma co sie denerwować. Może lepiej było zadac pytanie która trasą jechać.No bo jakie to ma znaczenie 100 km więcej czy blizej przy przejechaniu 1300km.Ktoś ci polci trase przez Karlowac a przed Pitwlickimi korek i 3 godz stania w upale.Życze miłego wypoczynku i w miare pustych dróg. pozdr. piotrek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: ILE JEST KM Z WARSZAWY DO SPLITU? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 10:28 według najnowszych danych nie wiadomo - przedwczoraj otworzyli nową autostrade Zagreb - Split. A tak na przyszłość polecam Atlasy Drogowe Odpowiedz Link Zgłoś