Forum Auto-Moto Motocykle
ZMIEŃ
      sprzedawca

sprzedawca

(14 wyniki)
    • Witam. Czy możecie polecić w okolicy W-wy jakiś dobry komis lub jakiegoś importera używanych motocykli, który prowadzi także choppery ? Proszę o odpowiedzi od osób, które mają jakieś własne doświadczenia. P.S. Dobry sprzedawca to dla mnie taki, który jest pasjonatem, nie chcącym wstydzić się za sprzęty, które wprowadza do obrotu. (Jeśli ktoś ma złe doświadczenia, to także prosze o sygnał)
    • www.allegro.pl/show_item.php?item=57473194 Kumpel jest zainteresowany kupnem tej Kawy, ale mamy trochę kilometrów do przejechania, żeby ją obejrzeć! Czy znacie tego sprzedawcę, jest wiarygodny, tzn. że jak mówi że igła, to tak jest ???
    • wczoraj byłem w wydziale komunikacji i chciałem zarejestrować maszynę, ale odrzucili mój wniosek. Pani w urzędzie nie chciała zaakceptować homologacji, powiedziała że na fakturze zakupu jest inna firma a na homologacji też inna, i ma "wątpliwości co do autentyczności tych dokumentów". Miała się jeszcze skonsultować z naczelniczką i do mnie zadzwonić, ale niestety nikt sie ze mna nie skontaktowal. Jutro ja sprobuje do nic zadzwonic. Motor to "chinczyk" , kupilem go juz jakiś czas temu pr...
    • Witam! Moze ktos bedzie zainteresowany, wiec podam link do aukcji: allegro.pl/item437059540_nowy_shoei_xr_1000_xr1000_rf_1000_rf1000_strife_m.html Do sprzedania mamy nowy kask SHOEI w bardzo okazyjnej cenie (najtaniej na Allegro, nie mowiac juz o tym, ze o min. 500 zl taniej niz w najtanszych sklepach internetowych). W drodze do nas jest juz kilka innych kaskow (przede wszystkim SHOEI XR1000/RF1000 GSX-R), szybki czarne CX-1V do kaskow SHOEI, buty motocrossowe Forma Raptor i kilka innych...
    • Witam Chę nabyć ochraniacz tzw zółwia jakiego producenta wybrać, model, czym sie kierować przy zakupie? jak sie sprawuje podczas jazdy
    • Czesc! Obserwujac stale to rosnace ilosci sprzedanych motocykli w naszym pieknym kraju zastanawia mnie jedno.. KTO te maszyny sprzedaje i to skuteczne? oznaczalo by to ze sa wsrod nas osoby ktore znaja sie na rzeczy tylko gdzie do cholery sa tacy ludzie!? Swego czasu podrozowalem po Europie bylem w Niemczech, Szwecji, Norwegii i moze gdzies tam jeszcze. Nie obeszlo sie bez wstapienia do lokalnych salonow motocyklowych, chocby to nawet z czystej ciekawosci. Tylko wchodzilem i w...
    • Nie wiem skąd Pan Potyński wziął informacje do tego felietonu, ale wiem jedno. Praca w salonie/serwisie motocyklowym to nie zbieranie truskawek. A znalezienie dobrego mechanika motocyklowego, którego warto zatrudnić, to w naszym kraju tak, jakby samemu wygrać w totolotka przy kumulacji 15 mln. Każdy motocyklista wie, że serwis to przede wszystkim ludzie jacy tam pracują. I maszynę oddaje się do danego serwisu właśnie dlatego, ze pracuje tam ten konkretny człowiek. I żaden właściciel...
    • Witam ! Możecie wymienić komisy które działają na terenie Warszawy ? Wiem że mógłbym sprawdzić w archiwum ( i sprawdzałem) ale wiadomości te pochodzą sprzed lat i są nie aktualne już. Byłem narazie w Kawasaki i Bema 65 (oba przy Al Prymasa 1000lecia) i na Powstańców śląskich (naprzeciwko ośrodka egzaminowania kierowców) Dzieki Fan99
    • znalazlem na oto ogloszenia np boguslawski.otomoto.pl/index.php? sect=show&id=M241542 z o wiele tanszymi maszynami - wg autora - nowymi. Ceny jednak tak bardzo sie roznia od "salonowych", ze nie wiem o co chodzi (cena katalogowa horneta 600 jest 32tys, a tu 24tys.) ktos z was moze kupowal takie motko nowe-tanie? albo wiecie o co u chodzi? pozdro
    • Znalazłem wątek dotyczący tego sprzedawcy w archiwum - niestety, bez możliwości dokonania wpisu, zatem zakładam nowy temat. W związku z tym, że firma ta ma dosyć ciekawą ofertę po całkiem rozsądnych cenach, a ja właśnie przymierzam się do zakupu motocykla, mam ogromną prośbę o wszelkie opinie na temat Motor-Amer. Czy można ich uznać za wiarygodnego sprzedawcę, czy zdarzyły się jakieś wpadki itp. Z góry dziękuję za pomoc.
    • CBF 600(7)

panowie mam na oku Honde CBF 600 z 2004 r za 13000 zł ale sprzedawca niema pojęcia gdzie jest w niej akumulatorrrrrrrrr . Co prawda ja też nie mam pojęcia .czy ktoś może podpowiedzieć ,troszke mi głupio ale zdieliśmy siedzienie i zadupek no i brak bateri .gdzie jest ta holera bo sprzedawca mi raczej nie pomorze [chciał palić na pych] HELP
    • Chcialbym przestrzec ludzi przed Wielkopolskim Centrum Motocyklowym w Poznaniu. Firma diluje maszynami kture moga przyniesc kalectwo lub smierc. Przy okazji oszukuje klientow ktorzy czesto przez pare lat odkladali na swoje wymazone maszyny. Ale po kolei: 25.10.2006 wybralismy siez kumplem w podruz z Wroclawia do Poznania po motocykl Honda VTR 1000 SP-1. Wedlug sprzedajacego (WCM) motocykl byl w stanie idealnym i nigdy nawet sie nie przewrocil. Dodam ze motocykl byl z roku 2001 za...
    • witam! czy ktos moze mi powiedziec czy nowe filtry powietrza K&N trzeba nasaczyc jeszcze tym specjalistycznym olejem?? bo po czyszczeniu to wiadomo ze tak... pytam sie dlatego ze zamowilem wlasnie taki filtr ale narazie nie kupilem tych sprayow do czyszczenia i nasaczania... pozdrawiam
    • Ponieważ ostatnio zdałem egzamin na prawko kat. A, przymierzam się do kupna pierwszego motocykla. Jako że jestem kompletnie "zielony", mam kilka "naiwnych" pytań: 1. Kiedy kupuje się motocykl wiosną czy jesienią i dlaczego? 2. Kask idzie za motocyklem, czy należy kupić wcześniej? 3. Jak wygląda jazda próbna, tzn. żeby właściciel się nie bał, że motoru więcej nie zobaczy? ps. Interesują mnie motocykle Kawasaki GPZ 500, Yamaha XJ 600, Suzuki GSX 600F, ewentualnie jakiś "naked" 500 (5-...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się