sprzedawca

(3 wyniki)
  • Na tym forum, prawie rok temu ogłosił się forumowicz "areks691", napisał, że reprezentuje firmę, która sprzedaje części do AR (alfa-lancia-parts@freenet.de) link: forum.gazeta.pl/forum/w,14687,82609178,82609178,Czesci_i_podzespoly_do_kazdej_ALFA_ROMEO_.html. Nawiązałem z nim kontakt: janioj napisał: > A, masz może przednie pasy bezpieczeństwa do 146, może być używka, byleby > sprawne i niewystrzelone. Na co otrzymałem odpowiedź: Pasy z napinaczami sprawne w b.dobrym st...
  • dziś dowiedziałem się że moja alfina ma wadę ukrytą - poprzedni właściciel odstawił fuszerkę ze świecą żarową - jedną część została w głowicy, drugą wyszlifował i zakręcił... dzwoniłem do serwisu alfy - naprawa tego, tzn wyciągnięcie części świecy, wyminana uszczelki i regeneracja głowicy to ok 5000zł!!!!!! umowa kupna/sprzedaży jest tak skonstruowana że mogę ubiegać się o zwrot tych kosztów od poprzedniego właściciela lub rozwiązanie umowy. może macie szanowni koledzy jakąś ...
  • Witam, kupiłem Alfe Romeo 156 niestety długo się ją nie nacieszyłem :( po 3 dniach silnik padł, nie wiem co było przyczyną przy zakupie olej sprawdzałem wybrałem się w trase nad morze no i się zaczął horror, w każdym bądz razie jak stanełem oleju w silniku już nie było... Nie wiem czy był wyciekł czy silnik brał olej trudno powiedzieć... Szukam porady co do wymiany silnika miałem benzyne 1,8 TS i czy musze silnik wymienić tylko na ten sam silnik...? Czy moge np. wsadzić większy 2,0...
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się