Forum Auto-Moto Eksploatacja samochodu
ZMIEŃ
      sprzedawca

sprzedawca

(6 wyników)
    • Witam mam mozliwośc kupienia tarcz hamulcowych jednakze jeden sprzedawca na allegro oferuje mi tarcze o grubośći 8mm po 32 zł drugi sprzedawca oferuje tarcze po 52 zł ale o grubości 12 mm które wybrac tarcze
    • czesc, kupilem nowego Avensisa 1.8. sprzedawca sugeruje wymiane oleju po 2-3 tys. kilometrow. pytania: a. czy rzeczywiscie warto to robic? b. jesli tak, to na jaki olej zmieniac? zalozmy ze finanse (w granicac zdrowego rozsadku) nie graja roli. sprzedawca mowi, ze niektore oleje moga spowodowac spadek zuzycia paliwa, czy rzeczywiscie? a jesli tak to ktore? pozdro JoeyB
    • Firma Renault przerywa gwarancję na silnik po zainstalowaniu instalacji gazowej.Czy gaz bardzo szkodzi Renault Thalia? Czy w czasie gwarancji na silnik montować instalację gazową?
    • Ile lat wynosi gwarancja na akumulator w peugeocie 206? Czy zalezy to od producenta czy tez wszystkie maja taki sam okres gwarancji?
    • Witam, Mam pytanie bardziej prawne niż dotyczące eksploatacji. Proszę o poradę. Może najpierw opiszę problem. Wymieniłem tarcze i klocki na nowe, bardzo dobrej firmy ATE, zalecane do VW Passata, który ma nawet zaciski pochodzące od tego producenta. W sklepie powiadomiono mnie, że jest to jedna z najlepszych firm i dokładnie dobrano model produktu do samochodu. Zapłaciłem, w warsztacie zamontowałem i po dosłownie 2-3 tyś km zacząłem czuć zgrzyty, chrobot i piszczenie. Stwierdziłem...
    • moje pytanie jest nastepujące: mam opony (od nowości) 175/65 R14, i myslałem, że teraz nimówki musze kupic takie same, a tu sprzedawca powiedział mi że mogę kupić inny rozmiar np 165/70 R14 i że nawet bedą lepsze, bo na sliskiej powierzchni ważna jest powierzchnia styku z podłożem im mniejsza tym lepsze hamowanie i coś zaczał tłumaczyc a ja nie rozumiałem , z kolei oponiarz w firmie wulkanizacyjnej (nie wiem czy można tak nazwać) miał przeciwne zdanie, tylko ten rozmiar co podaje ...
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się