Forum Auto-Moto Automobil
ZMIEŃ
      sprzedawca

sprzedawca

(10 wyników)
    • "NIKT CI TYLE NIE DA, ILE MY CI MOŻEMY OBIECAĆ" To chyba odnosi sie nie tylko do sprzedawców samochodów, ale chyba najbardziej w tej branży jest widoczne. Najczęściej spotykamy się z tym w obietnicach, spalania i osiągów. Ale czy tylko wtedy ?
    • Mam tu na parafii salon Reno. No to sobie wpadłem obejrzeć to Tłingo, ale się mi nie podoba, drogo i w ogóle ciasno, już w starym było chyba lepiej. No ale nie o tym. Otóż jako że był to salon Arnolda Clarka (tego prawie monopolisty w Szkocji, co od niego miałem mojego słynnego eskorta i dalej mi się śni po nocach :P) jest tam wysokospecjalistyczna załoga. Po wysondowaniu czy się włóczę, czy naprawdę chcę coś kupić dopadło mnie dwóch sprzedających i jeden przez drugiego, stosu...
    • czesto z moim synkiem robie sobie wycieczke do naszych salonow mobilkowych i co widze nic nie widze pogaszone swiatla pozamykane samochody sprzedawcy z mina nie taka bo kurde przyszedl klient i im przeszkadza w czytaniu gazety a kurde co mnie to obchodzi ze on musi pracowac w sobote i niedziele sam sobie wybrala taka prace i juz ja tez nie pracuje 8 godzin tylko 12 bo lubie moja prace i zycze wszystkim sprzedawcom aby dozyli takich czasow ze beda chodzili po domach i roznosili ulo...
    • wiadomosci.onet.pl/1280640,69,item.html Ja parę lat temu (2001) na obwodnicy Krakowa prowadząc,testowałem Imprezę WRX. Budzik pokazał 240 km. Kumpel był pasażerem, a obok siedział sprzedawca z SUBARU. Kumpel był zachwycony, a sprzedawca był blady.:)
    • Muszę kupić prostownik do ładowania akumulatorów i po przejrzeniu ofert wyselekcjonowałem 2 szt. ale teraz nie mogę się zdecydować. Może ktoś bardziej kuma na prądach??:)) moto.allegro.pl/item422770230_profesjonalny_prostownik_z_rozruchem_530_12_24w.html moto.allegro.pl/item416693396_prostownik_rozruch_dynamic_420_start_telwin_2008.html
    • Stwierdziłem dzisiaj, że przydałoby mi się takowe urządzenie do skanowania dokumentów, zdjęć itp.. czy mogę liczyć na jakieś sugestie ze strony fachowców?? nie chodzi mi o jakieś full professionale czy coś takiego ale też aby nie był to jakiś szajs. Za wskazówki dziękuję:))
    • Carrefour Zduńska Wola. Pomijam już takie smaczki jak stanie 5 minut i czekanie aż jaśnie pani kasjerka skończy gawędzić z koleżanką. Toaleta dla klientów. Idziemy za strzałką. Drzwi zamknięte. Na drzwiach napisane "Klucz do pobrania za kaucją 1 złoty w pok.". Długo szukamy tego pokoju, w końcu się okazuje że to nie pok. tylko POK - Punkt Obsługi Klienta. Nie mamy akurat zadnych polskich pieniążków, funta pani też nie uznaje, dopiero 1 euro zostało zaakceptowane jako kaucja. A w środ...
    • - Moja droga, mogę poznać twoje zdanie!? Pasuje mi ta sukienka?! - Kochaniutka, jeżeli powiem prawdę - nie obrazisz się? - Nie! No coś ty! - Jesteś głupią kurwą!!!
    • Firma Honeywell Friction Materials informuje, że podpisała kontrakt na dostawy klocków hamulcowych do nowego Peugeota 207 (przód). Produkcja tego modelu zostanie uruchomiona w2006 roku. Zastąpi on aktualnie produkowany model Peugeot 206. Ponadto niedawno wprowadzony do produkcji model cabriolet coupe 307CC został wyposażony w klocki hamulcowe Jurid (przód). Są one produkowane w zakładach Honeywell w Conde we Francji. Dodatkowo nowy model Peugeot 407 sedan, którego produkcja zost...
    • 1944. Berlin. Kancelaria Rzeszy. Godzina 8.00 Wchodzi Himmler do > sekretariatu, łapie sekretarkę za dłoń. Ona się cała rozpływa w > skowronkach. > - Jutro złapie Panią za co innego! > Wychodzi. > Nazajutrz wchodząc do sekretariatu łapie ją za pierś. > - Jutro złapie Panią za co innego ! > Wychodzi. > Następnego dnia Himmler wchodzi do sekretariatu. Niespodzianka, > sekretarki nie ma, a na biurku kartka: "Za ch... mnie nie złapiesz. > J-23." ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się