Forum Regionalne Kujawsko-pomorskie Świecie
ZMIEŃ
      stare miasto

stare miasto

(7 wyników)
    • Dlaczego na Starym Mieście nadal nie ma pociągniętych kabli TP SA !!!
    • czy wielka woda z południa zaleje Stare Miasto co na to Lokalne Władze Miasta? Czy jak zwykle zostawią ludzi samych sobie ,czy może nie widzą żadnego zagrożenia?
    • Witam wszystkich, co sądzicie o nowo otwartej restauracji Stare Miasto?
    • Witam, czy orientuje się ktoś czy gdzieś w Świeciu dostanę barwnik do tkanin (w saszetkach)? Najlepiej w okolicy starego miasta. Na allegro to co prawda groszowe sprawy, ale u nas miałbym to natychmiastowo.
    • Jestem nowym tymczasowym mieszkańcem Waszego miasta,mam kilka pytań: - szukam jakiegoś wiarygodnego dostawcy internetowego (radiówka) mieszkam na ul.Farnej i okazuje sie,że tutaj z internetem jest tragicznie. Chyba,że inny pomysł ale bez GSM - jakiś fajny pub w Świeciu - jedzenie typu pizzernie ale nie tylko, gdzie warto (smacznie i w miarę tanio) Pozdrawiam i jeśl ktoś ma jakies inne uwagi typu - gdzie warto pójść chetnie poczytam.
    • Jestem w trakcie pisania pracy naukowej na temat subjektywnego poczucia zagrozenia przestepczoscia w miastach do 50-tys mieszkancow. Czesc mojej pracy jest (bedzie, jak sie "napisze") oparta na przykladzie Swiecia (moje rodzinne miasto). Prosze Panstwa o Panstwa uwagi na ponizsze pytania: 1. Czy czuja sie Panstwo bezpieczni w Swieciu? 2. Czy uwazaja Panstwo ze przestepczosc w Swieciu spadla / wzrosla? 3. Co jest glownym powodem przestepczosci w Swieciu (narkomania, bezrobocie, ...
    • Jak myślicie, czy odnowienie skateparku w Świeciu jest dobrym pomysłem? Dodaniu nowych przeszkód i odnowieniu tych co teraz są. Na 100% znajdzie się więcej chętnych do uprawiania sportów ekstremalnych typu deskorolka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się