Dodaj do ulubionych

Skatepark.

IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.09, 13:32
Jak myślicie, czy odnowienie skateparku w Świeciu jest dobrym pomysłem?
Dodaniu nowych przeszkód i odnowieniu tych co teraz są. Na 100% znajdzie się
więcej chętnych do uprawiania sportów ekstremalnych typu deskorolka.
Obserwuj wątek
    • Gość: 1111 Re: Skatepark. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 14:33
      myśle,że miasto powinno troche kasy wyszperać na to przecież
      to nie są aż tak duże koszty ( a jak nie to niech wezmą kase z UE)a
      może daloby sie zrobić jakiś tor zjazdowy :):)też by były niezłe
      atrakcje
      • Gość: zz Re: Skatepark. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 22:06
        niech go na marianki przeniosa u nas go nikt nie zdewastuje jak te
        buraki ze starego miasta
        • Gość: do zz Re: Skatepark. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 13:47
          Burak to Twój stary.
          • Gość: xxx Re: Skatepark. IP: *.swiecie.vectranet.pl 09.07.09, 15:19
            Powinien znajdować się koło Ósemki na Mariankach tam są dwa boiska mało
            użytkowane co za problem odnowić. Mają na debilne orliki to powinni mieć i na to
            . A co do starego miasta to prawda mało co się tam szanuje.
    • Gość: Figur Re: Skatepark. IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.09, 15:32
      Nie powinni. Jak smarkacze nie potrafią dbać o to co mają to niech jeżdżą w
      zdewastowanym. Szkoda kasy na nich.
      • Gość: Adam Re: Skatepark. IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.09, 16:07
        Jak już to nie smarkacze i nie dewastują. Skatepark po jakimś czasie potrzebuje
        odnowienia,kiedy jest ciągle używany to chyba logiczne.
        • Gość: Figur Re: Skatepark. IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.09, 16:18
          Tak jasne.
          Od użytkowania są powyrywane płyty i pourywane barierki. To ja nie wiem na czym
          oni tam jeżdżą. Na deskorolkach, rolkach itd czy czołgami.
      • Gość: bomba Re: Skatepark. IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.09, 16:17
        no nalezy sie,a to nie "smarkacze" tylko pijaki dewastuja park.Ten skatepark nie
        daje sie zbytnio do uzytku.Nawieszchnia jest kiepska a stan przeszkod to juz
        istna tragedia.Jezdzenie tam to jest doslownie narazanie zycia
        • Gość: kickflip Re: Skatepark. IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.09, 18:32
          po pierwsze - skatepark używają wszyscy i mam tu na myśli nie tylko tych którzy
          jeżdżą na deskach czy bmx-ach, ale również małe dzieci biegające po rampie,
          kobiety z wózkami by sobie tam odpocząć, miłośnicy wina w kartoniku będący
          zmęczeniu przy obalaniu kubeczków, oraz ci którzy zazdroszczą tego, że niektórzy
          potrafią z rampy zrobić użytek a oni nie.

po drugie - "marianki", patrząc po wypowiedziach, najwyraźniej zazdroszczą
          staremu miastu tego czego oni nie mają. niestety prawda jest przykra. mieliście
          mini-golf z którego nie potrafiliście zrobić użytku, kort tenisowy, boiska do
          kosza koło ósemki, a teraz chcecie skatepark, który w krótkim czasie zostanie
          przejęty przez całujące się pary, wulgarną młodzież pijącą tam piwo, a także
          miłe wracające nad ranem towarzystwo ze stokrotki które rozwali w powietrze ten
          park szybciej niż ten na starym mieście.

po trzecie - Pan Zbyszek Myrda miał wiele fajnych pomysłów na rekreacje w
          świeciu. byłem jego uczniem i pamiętam jakie miał pozytywne podejście. stoły do
          pingponga, boiska, turnieje itp... byłbym zadowolony gdyby tym razem odnowa, czy
          też zbudowanie drugiego takiego obiektu było jego inicjatywą.

a po czwarte - może po prostu użytkownicy zrobią jakąś zbiórkę kasy na odnowę.
          zorganizują pokaz tricków itp, i pokażą że zależy im na tym by rozwijać ten nurt
          w świeciu...

pozdrawiam wszystkich s8owców :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka