Gość: stary IP: *.xdsl.centertel.pl 12.03.09, 13:32 Dlaczego na Starym Mieście nadal nie ma pociągniętych kabli TP SA !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Re: TP na starym mieście IP: *.centertel.pl 12.03.09, 16:51 A Netia i inni operatorzy mają pociągnięte? CZemu wymaga sie tylko od TP SA. Jest zapewne tylu chętnych operatorów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokogdak Re: TP na starym mieście IP: *.ip.netia.com.pl 16.03.09, 00:59 Proponuje zainteresować sie wimax'em od Netii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: TP na starym mieście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.09, 18:42 Z tego co wiem to są. Znam kilka osób które na starym mieście mają i telefon z TP i neostradę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: TP na starym mieście IP: *.xdsl.centertel.pl 18.03.09, 13:15 Jesteś pewny? Ilekroć idę do Telepunktu i pytam o możliwość założenia internetu, to kręcą głową na NIE,że im się nie opłaca ciągnięcie kabla przez most, dla jednego człowieka... Chyba,że poniesie wszystkie koszty!!! A wimax - Netię mam i chcę zrezygnować, bo to, co się dzieje z internetem, to porażka. Internet chodzi marnie, wolno i bez komentarza. Dlatego pytanie do "JA"-CZY JESTEŚ PEWIEN,ŻE JEST KABEL TP NA STARYM MIEŚCIE???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: TP na starym mieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 13:29 Mam oytanie z innej beczki jak jest telefon TP Sa drogą radiową czy idzie na tym zainstalować neostrade? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgred Re: TP na starym mieście IP: *.xdsl.centertel.pl 18.03.09, 17:13 A ciężko ci przejsć się do Telepunktu...???????? Odpowiedz Link Zgłoś