Dodaj do ulubionych

internet ale nie tylko

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.10, 20:59
Jestem nowym tymczasowym mieszkańcem Waszego miasta,mam kilka pytań:
- szukam jakiegoś wiarygodnego dostawcy internetowego (radiówka)
mieszkam na ul.Farnej i okazuje sie,że tutaj z internetem jest tragicznie. Chyba,że inny pomysł ale bez GSM
- jakiś fajny pub w Świeciu
- jedzenie typu pizzernie ale nie tylko, gdzie warto (smacznie i w miarę tanio)
Pozdrawiam i jeśl ktoś ma jakies inne uwagi typu - gdzie warto pójść
chetnie poczytam.
Obserwuj wątek
    • Gość: mam Re: internet ale nie tylko IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.10, 16:23
      Na starym mieście sprawdza się wimax (radio) z Netii.

tel 0801 801 801. nie korzystaj z usług przedstawiciela-montera w Świeciu który
      naciągnie umowę na sto niepotrzebnych nikomu opcji.

cena neta 59pln do tego telefon 40 lub utrzymanie łącza 30.
      Bez telefonu nie opłaca się.
      • Gość: ja Re: internet ale nie tylko IP: *.ip.netia.com.pl 26.03.10, 17:09
        A ja polecam przedstawiciela ze Świecia.Na infolinii mówili,że jak net to tylko
        z telefonem,a przedstawiciel założył bez telefonu.Cena oki,4 mega za
        49pln.Oczywiście net po kablu.
        • Gość: mam Re: internet ale nie tylko IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.10, 23:23
          czytaj ze zrozumieniem.

Na starym mieście możliwe ze po kablu podłączą na farnej ale nie liczę na to
          ponieważ jak już będzie tam linia TP. A na infolinii jak się zadaje mało
          precyzyjne pytania to ma się ogólnikowe odpowiedzi.

Podsumowując - róbta co chceta. mi wimax chodzi. ( na radiu jest max 2mb)
          • Gość: ja Re: internet ale nie tylko IP: *.ip.netia.com.pl 27.03.10, 10:06
            To Ty czytaj ze zrozumieniem.Ja piszę o przedstawicielu a nie o necie na starym
            mieście.
            • Gość: mam Re: internet ale nie tylko IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.10, 11:20
              "Oczywiście net po kablu" - przepraszam, masz racje to nie o internecie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka