Forum Turystyka Europa Hiszpania
ZMIEŃ
      stare miasto

stare miasto

(4 wyniki)
    • Kompletnie nie znam Hiszpanii, a chciałabym pojechać bez biura podróży. Mam sprecyzowane wymagania, ale nie wychodzi mi szukanie w ciemno. Chciałabym pojechać: - niedaleko Barcelony - cel: plaża plus oglądanie miasteczka, najchętniej jakiś stary port, żeby nie były to same hotele, a coś z klimatu kraju - nie interesują mnie żadne dyskoteki, życie nocne ograniczam do drika na świeżym powietrzu - chcę jeść miejscowe przysmaki:) - potrzebuję cichego hotelu, tak ze ***, nie muszą być lu...
    • W ostatnim dniu naszego pobytu w Hiszpanii chcielibysmy pochodzic troche po Gironie. Co trzeba zobaczyc bedac w Gironie? gdzie moglibysmy zostawic bagaz - czy znacie jakies porzadne przechowalnie bagazu w Gironie? dziekuje i pozdrawiam srodowo
    • Będziemy na Costa przez 2 tygodnie... co warto zobaczyć na Costa B.?
    • Witam! Mam nietypową prośbe, wybieram się w pażdzierniku na weekend do Barcelony, szukam kogoś kto jest na miejscu aby podpowiedział o noclegach oraz pomógł w rezerwacji biletów na mecz FC Barcelony. Dodam, że wiem iż można bilety załatwić przrez internet ale mój problem polega na tym, że jesteśmy w 4 osoby i to jeżeli chodzi o bilety może być problemem Z góry dzięki za odpowiedzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się