Forum Dom Developerzy: Warszawa
ZMIEŃ
      stegna

stegna

(10 wyników)
    • Zapraszam na nowe forum przyszłych mieszkańców inwestycji Spółdzielni Energetyka na rogu Sobieskiego i Bonifacego (Zadanie 2, budynki A,B i C): bonifacego.jun.pl/
    • Czy macie jakieś przemyślenia na temat tej lokalizacji i dewelopera? Może ktos w tej okolicy już mieszka albo ma zamiar mieszkać? Jakies minusy? Włodarzewska ma w swojej ofercie jeszcze sporo mieszkań w tej inwestycji, co prawda tych większych 70-80 m2, ale ceny są jeszcze w miarę jak na Mokotów i zastanawiam się czy tam może jest jakiś ukryty feler?
    • Wiem, że forum o developerach, ale korzystając z okazji mam pytanie: Sprzedaję mieszkanie na Stegnach, ulica Iberyjska. Blok z lat siedemdziesiątych, ale odnowiona elewacja. 57 m, po generalnym remoncie 2 lata temu, 3 pokoje, nowe okna. Czy 390 tys to dobra cena? W mieszkaniu zostawiam całe wyposażenie (np. agd kuchenne)
    • tabelaofert.pl/mieszkania/oferty/f_m1/sort_ladc_desc/page_4 Widac juz poczatek paniki!
    • Pokój z kuchnią, wykończone, wszystko w stanie idealnym. Blok lata 70, wysoki, płyta ocieplony po wymianach, 2 piętro, czysta klatka.
    • witam, czy warto według was kupić mieszkanie w X piętrowym bloku z wielkiej płyty na Gocławiu, 64m2, dwustronne, blok z dala od ulicy za 5870PLN/m2 - BEZPOŚREDNIO -bez agencji? Wiem żę są szaleńcy wystawiający takie same klity po 7500PLN/m2, właściciel tego mieszkania też tyle chciał jeszcze 3 miesiące temu, ale jak stwierdził "chcę sprzedać, a nie sprzedawać!" Czy nie lepiej poczekać jakieś 6 miesięcy? szaleńcy obniżą ceny, bądź wycofają się ze sprzedaży i będą spokojnie oglą...
    • Wpisujcie proszę potencjalne lokalizacje nowych osiedli w Warszawie. Zajmijmy sie tymi wiekszymi: Siekierki Tereny pod skocznią Okolice huty i Radiowo Port Praski Wygledów i generalnie tereny nadwislańskie. BTW osiedle Marina pare kilometrów od rzeki! to mozliwe tylko w Polsce Chrzanów Odolany i generalnie tereny grunty PKP Targówek Przemysłowy Wawer Wilanów .... Ogródki działkowe (np. między Waszyngtona a Al. St. Zjedn),
    • witam, chcialem dowiedziec sie co myslicie o tej inwestycji. zaznaczam ze lokalizacja jest dla mnie wyjatkowo atrakcyjna bo lubie te tereny, cena (6200 + vat) do zaakceptowania, nie jestem natomiast przekonany co do wiarygodnosci developera. jesli ktos ma jakies interesujace przemyslenia na ten temat to wyslucham. pzdr, 1konsul
    • Czy ktoś moze mi napisać jeżeli posiada mieszkanie w tej spółdzielni- czy wywiązują się z terminów, jakie są czynsze mieszkań, ogólnie wrażenia. Zasranawiam sie nad kupnem mieszkania w tej spółdzielni i nie znam uwag nikogo na ich temat. Z góry dziękuję.
    • Prosze Was o wszelkie informacje na ich temat, a także coś o planach zabudowy Al. Sikorskiego/okolic toru Stegny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się