stegna

(24 wyniki)
  • Wczoraj czyli 13 lipca (i kilka dni wcześniej też) gdzieś ok. 22-23 były jakieś dwa wybuchy. Petardy, wystrzały (b. głośne) lub coś w tym rodzaju. Zadrżały szyby, rozszczekało się trochę psów i włączyło kilka alarmów. Ktoś coś wie - skąd to? co to?
  • szukam dobrego fryzjera w okolicach śródziemnomorskiej, do kogo warto pójść?
  • zwarcam się do Was z zapytaniem czy oprócz kablówki Aster są inne warianty podłączenia do sieci na Stegnach? nie interesuję mnie tpsa telefonia komórkowa i radio... dzięki m.
  • Czy wiecie może, jakie są plany odnośnie terenów "działkowo-rolnych" za torem Stegny? Na razie tereny dawnych działek zamieszkują bezdomni i gołębiarze. Ostatnio rozpoczeły się tam jakieś prace, które zaowocowały wyrąbaniem pasa drzew. Mam nadzieję, że nikt nie wpadł na pomysł porpowadzenia tamtędy jezdni z Wilanowskiej na Sikorskiego. Dla mnie to idealny obszar na przerobienie na park rekreacyjno-sportowy (tereny między Torem Stegny, kortami i Warszawianką) m0
  • Witam, niedawno zakupiłam mieszkanie na Stegnach. Przy okazji załatwiania spraw w Spółdzielni dowiedziałam się, że kablówkę jaką mogę mieć podłączoną do mieszkania to tylko ta od Astera, bo jedynym dostawcą w/w usług w zasadzie jest WYłĄCZNIE Aster, i absolutnie nie mam żadnego wyboru!!! Chciałam zapytać mieszkańców Stegien, czy tak jest naprawdę, czy rzeczywiście działa tu tylko Aster City i nikt inny? Będę wdzięczna za inf.
  • Szukam w wyszukiwarce i nie mogę znaleźć, może ktoś się orientuje jaki jest adres internetowy strony Księży Marianów (Św. Bonifacego), wiem że mają nową stronę, z góry wielkie dzięki.
  • Drzodzy Rodzice!Prosze o informacje na temat dobrego gimnazjum na terenie Mokotowa lub Stegien - bezpiecznego, o dobrym poziomie nauki, gdzie przyjma czunia spoza rejonu. Córka konczy w przyszłym roku sp.212. i zupełnie nie mam pojęcia gdzie ją warto posłac - nie jest uczennica wzorową, ale dobrze radzi sobie w nauce.
  • czy ktoras z was byla u ginekologa leszka witkowskiego ktory przyjmuje w przychodni na ul.soczi? czy to dobry specjalista? ma prowadzic moja ciaze
  • Od jakiegoś tygodnia na terenie dawnych działek na obszarze pomiędzy al. Wilanowską, Sikorskiego i Idzikowskiego pracują ekipy porządkowe - wycinają i wypalają chaszcze, zostawiając tylko co większe i ciekawsze drzewa. Twierdzą, że w tym miejscu będzie park. Mam nadzieję, że jednak coś sensownego z tym terenem zrobią. m.
  • co jest grane? nie mogę pić wody z kranu? wiecie moze co sie stalo?
  • Witam, w przyszłym roku wracam na Mokotów, teraz od czterech lat jestem ochotczanką:) bardzo mi zależy na opiniach o szkole podstawowej i gimnazjum w okolicy Śródziemnomorkiej, szczególnie o Zespole Szkół Integracyjnych nr 62 im. R.Wallenberga, ponieważ jest najbliżej mojego nowego miejsca zamieszkania i byłby optymalną szkołą dla mojej córki, która w będzie w szóstej klasie podstawówki i nie musiałaby znowu zmieniać szkoły, tylko kontynuowałaby naukę w tym gimnazjum; strona tego...
  • Bo w ubiegłym tygodniu jadąc wieczorem Sikorskiego widziałam światła. Nie ukrywam, że chętnie wybralibyśmy się tam w ten weekend. Ale czy nie jest za ciepło?:)
  • W przyszłym roku jestem zmuszona posłać mojego brzdąca do przedszkola, doradzcie jakie bedzie najlepsze waszym zdaniem, lub do jakich Wy posyłacie swoje pociechy, jaka jest opieka i czy jest miła i przyjazna atmosfera itp. Pozdrawiam i Dziekuje
  • Prosba o info która jest najlepsza!
  • Kto konczyl, w ktorym roku. Jak wspominacie? Kto tam teraz uczy? Podzielcie sie swoja opini
  • Poszukuję bezskutecznie, od ponad już dwóch lat,szczeniaka rasy pudel średni. Kiedyś widziałam na Stegnach przy Truskawieckiej kobiete z pięknym brązowym psem tej rasy, ale niestety nie zdążyłam z nią porozmawiać. Czy ktoś może wie, gdzie nabyć mozna szczeniaka tej rasy lub ma wiedzę o ludziach, którzy mają te psy? Pozdrawiam.
  • Czy ktoś wie ??? gdzie na Sikorskiego (przed Bonifacego) będzie się kończył tunel idący od Witosa, a zacznie estakada. Czy oni chcą mi to zrobić pod oknami? Gdzie można znaleźć dokładny plan przedłużenia Trasy od Czerniakowskiej do Ursynowa? KD
  • Stegny to jedna z największych dzielnic Mokotowa. W tym watku piszcie co nowego dzieje sie w blokowiskach osiedla.
  • Co trzeba wiedzieć o tej dzielnicy zanim się tu zamieszka? Czy jest tu spokojnie, przy jakiej ulicy warto szukać mieszkania itp.? Bardzo proszę o uwagi. T
  • Mysle, ze Stegny beda lepsza lokalizacja dla tego typu przybytku niz Rozbrat. Te okolice to w koncu jeden z najbardziej eleganckich kawalkow miasta...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się