stegna

(6 wyników)
  • Witam, jestem mama dwoch szkrabów - 4-letniego i 11 miesięcznego. Mieszkamy na Stegnach. Chętnie poznam mamy z pociechami w podobnym wieku mieszkające w okolicy :) Pozdrawiam
  • Przeprowadzam się na Stegny i muszę zmienić przychodnię, czy najbliższa jest na Soczi? Jakiego pediatrę polecacie?
  • Mam synka w wieku 7 miesięcy, szukam mam z dziećmi mniej więcej w podobnym wieku do spacerków!!!
  • Poszukuje mam do wspolnych spacerkow w okolicach Stegien. Najchetniej mam takich maluszkow jak moje - czyli 5-miesiecznych, ale i starsze i mlodsze mile widziane:-)
  • Mam pytanie o msze dla przedszkolaków w Warszawie, coś na wzór (dla tych co wiedzą) mszy we wrocławskim kościele św. Idziego, dokąd zjeżdżają dzieci z całego Wrocławia, gdzie wszystko jest ustawiane pod maluchy, gdzie nikogo nie bulwersują biegające i bawiące się dzieci, gdzie modlitwy i nudne dla dzieci części stałe mszy są skrócone do minimum, gdzie kazanie to jest rozmowa z maluchami i na ich poziomie (a jak obowiązkowy do czytania list biskupów to ksiądz odsyła rodziców żeby s...
  • Czy w Sadybie Best Mall jest jakieś centym zabaw dla dzieci? Ile kosztuje? Czy jest tak samo duży jak Kids Play? A może inne miejsca? Pozdrawiam Pyza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się