Forum Zdrowie Zdrowie kobiety Antykoncepcja
ZMIEŃ
      stosunek przerywany

stosunek przerywany

(5 wyników)
    • czy uwazacie ze mozna zajsc w ciaze przy stosunku przerywanym jesli nigdy nie ma sie wytrysku w srodku?
    • dziewczyny prosze o pomoc..a nie o ewentualną krytykę. przyjmowłam 7 dni antybiotyk dalacin t,wczoraj zażyłam ostatnią tabletkę, zarówno antybiotyku jak i tabl.antykon. ulotkę yasminelle znam na pamięc, i w lekach które były wymienione w ulotce nic nie ma o tych które wchodza w skład dalacinu.\jednak na ulotce do antybiotyku teraz zauważyłam wzmiankę o tym ,ze zaleca się dodatkowe zabezpieczenie w przypadku brania antykoncepcji doustnej. wczoraj kochałam się z moim partnerem,który ...
    • Czy harmonet w zwiększonej dawce też działa antykoncepcyjnie po stosunku? Tak się składa, że tylko tym w tej chwili dysponuje, a pójście do lekarza w weekend jest utrudnione. Na stronach internetowych wyczytałam, że tabletki w ramach tej metody muszą mieć odpowiedni skład, a skład harmonetu jest inny, ale może wiecie coś wiecej z własnego doświadczenia. Proszę o odpowiedź. A tak na marginiesie może panikuję zbytnio. W tej chwili nie przyjmuję żadnych tabletek, a moja metoda antyko...
    • ???(9)

Dziewczyny, wlasnie na forum zdrowie kobiety przeczytalam jedna wypowiedz, ze mozna zajsc w ciaze, nawet jak nie doszlo do wytrysku. Kurcze, niby dorosla kobita ze mnie, a szczerze mowiac sie zdziwilam. Nigdy nie bralam pod uwage takiej mozliwosci. Niby jak mozna zajsc w ciaze???? Prosze napiszcie mi cos wiecej na ten temat. Czasami z mezem jaka jedyna metode stosujemy stosunek przerywany. Wiem, ze niby jest malo skuteczny, ale my go laczymy z kalendarzykiem( ktory tez ponoc malo ...
    • mam wieczna schize ciazowa...tj. boje sie okrutnie wpadki. uprawiam sex przerywany i z gumka (mam nieregularne okresy wiec nigdy nie wiem kiedy sa dni plodne niesetety ;/) i jakos tak sie boje czesto. nie chce stosowac antykoncepcji hormonalnej bo robie to b.rzadko (np. raz w miesiacu lub rzadziej) wiec raczej nie ma sensu. Poza tym jestem młoda i nie chcę się szprycować hormonami :p co robic? wyluzowac? ;)
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się