margita 13.07.05, 14:55 czy uwazacie ze mozna zajsc w ciaze przy stosunku przerywanym jesli nigdy nie ma sie wytrysku w srodku? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anusia29 Re: stosunek przerywany 13.07.05, 14:57 mozna!!! bo przed wytryskiem (w trakcie stosunku) z penisa wydobywa sie troche płynu (czego mężczyzna nie czuje), w którym są zywe i zdolne do zapłodnienia plemniki Odpowiedz Link
margita Re: stosunek przerywany 13.07.05, 15:04 no teoretycznie tak mowia ale znasz kogos kto tak zaszedl Odpowiedz Link
anusia29 Re: stosunek przerywany 13.07.05, 18:22 owoc ma juz 18 lat i jest synem mojej kuzynki Odpowiedz Link
agniecha236 Re: stosunek przerywany 26.07.05, 23:42 Ja znam.Dzidziuś jest przesliczny! Odpowiedz Link
justynka_200 Re: stosunek przerywany 14.07.05, 00:20 tak tak tak i jeszcze raz tak...niestety ta metoda ma bardzo małą skuteczność i jest jedną z najczęstszych przyczyn "wpadek" odradzami Ci ją Odpowiedz Link
bozenka12 Re: stosunek przerywany 14.07.05, 18:02 a mi sie wlasnie za podobne pytanie dostalo po glowie. Poczytaj jak chcesz forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15080&w=26331077 Odpowiedz Link
starucha_izergiel Re: stosunek przerywany 16.07.05, 23:12 U nas przez 4 lata nie nawalił, ale jestem już zmęczona psychicznie i chcę się przerzucić na coś pewniejszego. Odpowiedz Link
sk_11 Re: stosunek przerywany 17.07.05, 15:54 Dziewczyno w jakim ty żyjesz wieku.i dlaczego męczysz siebie i jego. Odpowiedz Link
agula.sz Re: stosunek przerywany 20.07.05, 18:42 tak, zdecydowanie. Poza tym sex ma byc przyjemny a nie stresujący! Odpowiedz Link
izek.pyzek Re: stosunek przerywany 22.07.05, 19:38 no jasne ze mozna tak zajsc w ciaze!!!na jakiej planecie ty zyjesz??? Uzywajcie chociaz prezerwatyw... a moze pomyslisz nad pozadniejsza metodą antykoncepcji... Odpowiedz Link
starucha_izergiel Re: stosunek przerywany 22.07.05, 20:23 Myślę, ale jeszcze nie wynaleziono dla nas nic lepszego, niestety Odpowiedz Link
agniecha236 Re: stosunek przerywany 26.07.05, 23:47 CO nie wymyślono!!!!!!!!Bo nie za darmo!!!!!!SREDNIOWIECZE!!!!!!Jeszcze troche a twoj facet wysiądzie psychicznie,albi znajdźe sobie taką przy której seks będzie wspaniałym spełnieniem.Zapytaj go czy mu to nie przeszkadza.Pozatym za jakis czas może mieć problemy z wytryskiem! Odpowiedz Link
starucha_izergiel Re: stosunek przerywany 30.07.05, 14:28 Taaak? To poleć metodę antykoncepcyjną osobie, ktora: - jest uczulona na te swiństwa nawilzające prezerwatywę (oraz facet jej nie lubi, bo zmniejsza doznania) - jest uczulona na chemię w globulkach - ma w rodzinie wiele przypadków raka (piguły odpadają, no chyba ze komuś bardziej zalezy na seksie niż na zdrowiu, a poza tym, chyba tylko konował przepisałby takiej dziewczynie pigułki) - nigdy nie rodziła Teraz Moja Droga, bardzo Cię prosze, wymyśl jakąś nie średniowieczną metodę antykoncepcji dla takiej pary... Odpowiedz Link
tracja4 Re: stosunek przerywany 31.07.05, 12:25 1. Są specjalne prezerwatywy dla alergików - kosztują więcej, ok. 12zł, ale nie uczulają. I nie daj sobie wmówić, że prezerwatywy Bóg wie jak zmniejszają doznania, bo to wymysł facetów egoistów. Prezerwatywy dla alergików można dostać chyba tylko w aptece, ale dzięki temu odpowiednio doradzą. 2. Metody naturalne. Mają to do siebie że są dla każdej kobiety i nie mają skutków ubocznych, nikt nie dostanie na nie uczulenia. I nie mówię o historycznym kalendarzyku, także nie wysuwaj argumentu, że masz nieregularne okresy. Temperatura + obserwacja śluzu. Poczytaj chociaż o tym. Odpowiedz Link
starucha_izergiel Re: stosunek przerywany 01.08.05, 19:25 1. 12 zł za gumkę to "ciut" za dużo, poza tym, mój facet i tak się będzie krzywił. 2. Czytałam o tym, nawet sporo - nigdy nie wprowadziłam tej metody w zycie. Chyba jestem na to zbyt leniwa, zbyt niesystematyczna i zbyt spontaniczna, by ją stosować. Nigdy mi się nie zdarzyło prowadzić tzw kart cyklu za co dostawałam po głowie od ginów, a co dopiero to. Przerywany nigdy nas jeszcze nie zwiódł, a jesli nawet zdarzy nasm się wpadka... jestesmy w takiej sytuacji, ze ewentualny dzieciak byłby co najwyzej nieco kłopotliwym małym szczęściem. Odpowiedz Link
atlantis75 Re: stosunek przerywany 23.07.05, 18:57 Stosumek przerywany to jak gol samobójczy strzelony sobie z pełną premedytacja... Odpowiedz Link
saba76 Re: stosunek przerywany 23.07.05, 19:16 nigdy nie mów nigdy Z tego co wiem ,większość mężczyzn zanim będzie miało wytrysk prawidłowy, to ma cos takiego jak nawilżanie członka -i tu też są plemniki, może mniej ,ale skąd wiesz który jest aktywny,. 2sprawa ,jeśli raz był stosunek przerywany ,partner dobrze się nie wymył ,wręcz sterylnie WSZEDZIE to może zostać jakiś i przy następnym stosunku zapłodnić. Tak można wytłumaczyć fakt poczęcia się mojego chrześniaka ****************************************************************************** Nata i Wera forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=11737437&a=20545250&wv.x=2 Odpowiedz Link
kasiula.m Re: stosunek przerywany 27.07.05, 12:04 Jeżeli tego dnia nie miałes stos., to w "płynie" wydobywającym się przed wytryskiem nie ma plemników. Aby doszło do zapłodnienia nie wystarczy jeden zagubiony plemniczek, zajść w ciąże wbrew temu co się powszechnie sądzi nie jest tak łatwo. Ja też znam ludzi którzy wpadli, ale to dlatego, że: on już chciał mieć dziecko, ona jeszcze nie i on specjalnie troszkę później wyciągał. Ona do dziś o tym nie wie. Wredne, ale nie moja sprawa... Dziecko piękne Drugi przypadek: kilka stosunków bez mycia członka w ciągu wieczora - bardzo ryzykowne. Dlatego to dobra metoda dla tych, którzy z pewnych względów nie mogą korzystać z innych metod. Radziłabym powstrzymac sie dla pewności w środku cyklu, jakieś 6 dni. Odpowiedz Link
mija112 Re: stosunek przerywany 27.07.05, 14:45 "Jeżeli tego dnia nie miałes stos., to w "płynie" wydobywającym się przed wytryskiem nie ma plemników. Aby doszło do zapłodnienia nie wystarczy jeden zagubiony plemniczek, zajść w ciąże wbrew temu co się powszechnie sądzi nie jest tak łatwo." Kasiula ryzykowne stwierdzenie.Gdzie o tym usłyszałas jeśli można spytac? Odpowiedz Link
aga9643 Re: stosunek przerywany 27.07.05, 14:44 Kochana ja mam teraz 10kg ostroznosci co mi raczkuje po domu i wola mama.A mòj maz nigdy nie doszedl we mnie,a mimo to...))))) Odpowiedz Link
camilla11 Re: stosunek przerywany 01.08.05, 17:52 wiesz ja przez dłuzszy czas kochalam sie z facetem bez zadnego zabezpieczenia...i wytrysk tez nie nastapił we mnie.Przez cały ten dłuzszy okres casu nie zaszłam w ciąze...udawało nam sie,trzeba tez byc obeznanym w tych sprawaqch...ale lepiej radze ci abys poszła do ginekologa. po tableteczki...to najlepsze zabezpieczenie...poczekasz tydzien i nie bedziecie musilei stosowac zadnej antykonc...o twój fagas będzie mógł konczyc w tobie i nic sie nie stanie Odpowiedz Link