stosunek

(12 wyniki)
  • czy ktos tak mial lub ma?
  • Schemat wygladal nastepujaco: Filizanka herbaty z dziurawca a godzinke po tym stosunek bez dodatkowego zabezpieczenia (oprocz tabletek Yasmin). Czy jest jakies zagrozenie? Dodam, ze byl to pierwszy tydzien z nowego opakowania tabletek.
  • witam. w 10\11 dniu cyklu pekła nam prezerwatywa i wzięłam postinor.po nim kochalismy się i znowu to samo ( cholera- piątek 13-tego!!!!!!!!!!!!!!). Pierwszą tabletkę wzięłam o 13, po 12 godzinach mam wziąć nastepną??? pomocy. co o tym myślicie. na ulotce cos wspomniane jest, że po 2 stosunkach postinor może nie zadziałać. jak było u was? to był jeden stosunek czy kilka, a potem postinor?? i czy 10 dzień cyklu jest mocno niebezpieczny?
  • Witajcie! mam kilka pytań odnościnie tego tematu. Ostatnio moja przyjaciółka miała taką sytuacje, że właśnie musiała zastosować tabletke, już po stosunku. Wzięła Escapelle i wszystko skończyło się dobrze. Ale miała te tabletki... a gdyby mi się coś takiego przytrafiło, to miałabym problem większy... bo z tego, co wiem, to żeby wziąść te tabletki jest 72h, a musi je przepisać lekarz. I teraz na przykład tak myśle, że jeśli musiałabym je tak pilnie wziąść, to warto by bylo, żebym je ...
  • W 16 dniu cyklu, ok.15 g. po stosunku wzięłam Postinor. Wczoraj teoretycznie w 26 dniu cyklu miałam st. niezabezpieczony. Powiedzcie mi, proszę czy Postinor mógł w jakiś sposób przesunąć/wydłużyć cykl?
  • witam, Cilest biore juz kilka lat... w 5 tym dniu opakowania kochalam sie z chlopakiem ale bez finalu w srodku...2 dni pozniej wymiotowalam( 2 razy) na granicy 3 godzin od polknięcia tabletki wiec rano przed upływem 12 godzin od polknięcia (prawd. nie wchłoniętej tabletki) wzięłam kolejna z zapasowego opakowania. Przez następne dni biore regularnie no i oczywiscie nie kocham sie z chlopakiem dla dodatkowej pewnosci. czy moge spac spokojnie jesli chodzi o te wymioty i wczesniej...
  • mam ważne pytanie dotyczące tzw. tabletek PO. Może któraś z was miała do czynienia z nimi...mianowicie na poostinor było troszke późno( już 60 h po stosunku ) ginekolog czyt. taki z ogłoszeń w gazecie dałmi 12 białych gładkich tabletek, podobno lepszych. Czymiałyscie cos podobnego
  • Mam problem wczoraj z dziewczyną uprawiałem petting i miałem wytrysk. poszlem się umyć i po jakims czasie <dosyc dlugim> znów zaczął się petting<Krotki i bez koncowego rezultatu>. potem doszło do stosunku i nie miałem wytrysku. Czy jest możliwe żeby moja dziewczyna zaszła w ciążę? dodam,iz moja Dziewczyna miala gesty , bialy sluz i byla/Jest dziewica.Nie Uzywalismy prezerwatywy bo stosunek nie byl planowany, ani nie doszło do wytrysku w jej ciele. pozdrawiam. Pozdrawiam, Li...
  • co sądzicie o globulkach i żelach?
  • czy ktos moze wytłumaczyc mi co to w ogóle jest ten Postinor,jak go sie uzywa i ile kosztuje.Zdaje sobie sprawe ze to chyba nie jest najlepsza metoda,no ale.A tak w ogóle to załozyłam watek o Patentexie majac nadzieje ze utwierdze sie w przekonaniu ze jest to dobra metoda,ale niestety wszystkie głosy były negatywne.a ja juz tak sie nastawiłam na te globulki,nie przypuszczałam ze to wypływa i chlupie!!Moze sa oprócz patentexu inne globulki w przystepnej cenie dostepne w aptekach kt...
  • Słyszałam, że zażycie Postinoru powoduje spustoszenie hormonalne w organiźmie i rozchwianie go na kilka miesięcy. Czy to prawda?? Ja się fatalnie czułam tylko raz, gdy kiedyś wzięłam zgodnie z zaleceniem na ulotce 2. Nigdy więcej tego nie zrobiłam, chyba przesada, jedna wystarczy w razie co. Poza tym nigdy nic mi nie było, dobrze się czułam, okresy miałam tak jak zwykle. To jak to jest?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się