Forum Zdrowie Psychologia Psychologia
ZMIEŃ
      stosunek

stosunek

(2 wyniki)
    • Mam ogromny problem związany z moją nieśmiałością w kontaktach z wykładowcami. Nie potrafię z nimi normalnie porozmawiać, bo od razu czerwienię się, ręce mi się trzęsą, zapominam, co miałam powiedzieć. Staram się być dobrą studentką, z egzaminów pisemnych dostaję najwyższe oceny - niestety ustne zawsze oblewam, mimo, że bardzo dobrze umiem zadany materiał, mało tego, poszerzam go o inne książki itp. Działam w kole naukowym, ostatnio byłam na konferencji. No i tam taka sytuacja, że podczas obi...
    • Witam. Mam drobny problem i prosze o udzielenie mi rady. Potrzebuje świeżej perspektywy. Pracuje z jedną dziewczyną. Jest młoda. Miała jedynie dwóch facetów w życiu. Z tego co wiem ( nie bezpośrednio od niej) " nie wie czy chce sie obecnie z kimś spotykać". Ma troche tak, że tak jakby czekała na tego jedynego. Ale nie zachowuje sie jak księżniczka. Ma zdrowe podejście do życia. Lubiliśmy sie do tej pory. A tu od poczatku tego tygodnia zauważyłem po niewerbalnej komunikacji jej ciała i zachowa...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się