20.06.13, 22:00
Witam. Mam drobny problem i prosze o udzielenie mi rady. Potrzebuje świeżej perspektywy. Pracuje z jedną dziewczyną. Jest młoda. Miała jedynie dwóch facetów w życiu. Z tego co wiem ( nie bezpośrednio od niej) " nie wie czy chce sie obecnie z kimś spotykać". Ma troche tak, że tak jakby czekała na tego jedynego. Ale nie zachowuje sie jak księżniczka. Ma zdrowe podejście do życia. Lubiliśmy sie do tej pory. A tu od poczatku tego tygodnia zauważyłem po niewerbalnej komunikacji jej ciała i zachowaniu wypisz wymaluj jakby zarywała do mnie. Narusza moją strefe intymną (45 cm), gdzies sie tam ociera, długie spojrzenia zakończone usmieszkiem itp itd. Co tu mozna zrobić teraz? Z jednej strony nie chce a z drugiej to. Teraz cos z telefonem. Raz to przypadkowo, a drugi raz "gdybyś miał mój telefon, też bys tak mógł do mnie pisac, a nie możesz". Jak wy to odczytujecie, wy którzy nie macie emocjonalnego stosunku do tego

dzieki z góry
Obserwuj wątek
    • marcin905 Re: zagwostka 20.06.13, 22:33
      Nie chciałbym być niegrzeczny ale.. tak jakby pomyliłeś portale :/ Na podrywaj.pl nieźle Ci doradzą jak postępować - chociaż ideologicznie ich nie popieram. Generalnie rzecz sprowadza się do podejścia w stylu "podrywasz a jak się stawia to - jak nie to nie, Twoja strata"
    • kropidlo5 Re: zagwostka 20.06.13, 22:41
      howrudoin2 napisał(a):

> Witam. Mam drobny problem i prosze o udzielenie mi rady. Potrzebuje świeżej per
      > spektywy. Pracuje z jedną dziewczyną. Jest młoda. Miała jedynie dwóch facetów w
      > życiu. Z tego co wiem ( nie bezpośrednio od niej) " nie wie czy chce sie obecn
      > ie z kimś spotykać". Ma troche tak, że tak jakby czekała na tego jedynego. Ale
      > nie zachowuje sie jak księżniczka. Ma zdrowe podejście do życia. Lubiliśmy sie
      > do tej pory. A tu od poczatku tego tygodnia zauważyłem po niewerbalnej komunika
      > cji jej ciała i zachowaniu wypisz wymaluj jakby zarywała do mnie. Narusza moją
      > strefe intymną (45 cm),
      gdzies sie tam ociera, długie spojrzenia zakończone usm
      > ieszkiem itp itd. Co tu mozna zrobić teraz? Z jednej strony nie chce a z drugie
      > j to. Teraz cos z telefonem. Raz to przypadkowo, a drugi raz "gdybyś miał mój t
      > elefon, też bys tak mógł do mnie pisac, a nie możesz". Jak wy to odczytujecie,
      > wy którzy nie macie emocjonalnego stosunku do tego
      >
      > dzieki z góry

Wyobrazam sobie wasz pierwszy stosunek seksualny tak:
      - przepraszam, czy moge umiescic swoje dlonie w twoich okolicach erogennych celem pobudzenia receptorow odpowiedzialnych za wydzielenie endofrin?
      :D

a tak powaznie, to wyglada na takie zaloty- flirty, chyba sprawdza co ty o niej myslisz. no chyba ze lubi kokietowac.
      • szaman.ka Re: zagwostka 20.06.13, 23:27
        Zarywa,zarywa !
    • lifeisaparadox Re: zagwostka 21.06.13, 01:15
      Jak nie zaczniesz żywo reagować i uczestniczyć w tych zalotach to na nic Ci najlepsza diagnoza jej afektu, odpuści sobie znudzona obojętnością.
    • jan_stereo Re: zagwostka 21.06.13, 23:39
      Skup sie na robocie, a nie na swej strefie intymnej i bedzie po emocjonalnym stosunku.
    • 1lapaz Re: zagwostka 22.06.13, 09:10
      a patrzy się w oczy w trakcie rozmowy, bo to jest chyba naturalne, czy raczej zerka bez przerwy? Z drugiej strony praca to praca, po co to komplikowac ...
      • howrudoin2 Re: zagwostka 22.06.13, 18:04
        Nie jetsem w stanie stwierdzić czy zawsze gdy nie patrze. Ale czasami to wyczuwam, że sie patrzy na mnie
        • 1lapaz Re: zagwostka 23.06.13, 12:42
          trudno cos powiedziec, roznie bywa, ja od ocierania raczej bym nie snula jakis daleko idacych planow na zycie, ale moze i cos tam sie dzieje ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka