Forum Dom Materiały budowlane
ZMIEŃ
      stropy

stropy

(7 wyników)
    • Czytałam,że teriva to drogi strop. Czy macie doświadczenia i co można zrobić zamiast takiego stropu? Bardzo proszę o rady.
    • Mam prośbę, co poradzicie? Co kłaśc na strop? Naprawdę nie wiem...Licze na Waszą fachowa poradę:)
    • Strop(6)

Czy jest jakiś system stropów , żebym mogła go wbudować na długości 12 m bez podpurek / słupów/ Wanda
    • Jak długo trzeba czekac zanim można ruszyc z następnymi pracami robiac strop wylewany (tradycyjny)? Czy jest możliwe zbudowanie stanu surowego domu w 1 miesiac tj. (sciany fundamentowe już są, wiec tylko sciany,posadzka, ściany działowe, strop, wiezba i pokrycie deskami i papą)
    • Hej! No właśnie - który strop lepszy na domek jednorodzinny? Teriva czy Filigran?? Proszę o pinie... Pozdrawiam!
    • Witam! kupiłem mieszkanie i trochę chcę pozmieniać :) W zmianach ująłem trzy ściany działowe: 1. wydzielenie garderoby dł. 1,4 materiał Ytong grubość 10 cm 2. ściana oddzielająca pokój od przedpokoju długość 2,6 m materiał Ytong 10 cm. Na tej ścianie będzoe wisieć okap i dwie małe szafki kuchenne. Sciana jest częścią aneksu kuchennego 3. sciana oddzielająca pokoje 2,5 m materiał cegła Silikatowa 12 cm Czy to jest dobry wybór? Dziękuje za pomoc!
    • Witajcie Chcę zawiesić na suficie z płyt gipsowo-kartonowych ciężar ok 5kg na 4 kołkach rozporowych odległych od siebie o ok. 10cm. Myślicie, że mogę to spokojnie zrobić bez ryzyka oberwania po głowie? ;) Pozdrawiam Agnieszka P.S. Jakich kołków rozporowych użyć?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się