studentka

(7 wyników)
  • Ja i moi koledzy jesteśmy coraz bardziej stare dziady, 40 lat minęło jak jeden dzień, a tymczasem jeszcze nigdy nie było tak łatwo wyrwać studentki jak teraz. Co się dzieje? Kryzys gospodarczy? Zmiany w mentalności społecznej? Zastanawiam się nad motywacjami tych panienek. Jaki może być powód romansów kilku ładnych dwudziestolatek ze zniszczonym czterdziestolatkiem z żoną i dwójką dzieci, implantami i koronkami zamiast zębów i nieświeżym oddechem z dwóch paczek petów dziennie?...
  • www.edulandia.pl/Edulandia/1,98377,7097246,The_worst_of_MNiSW___czyli_reformy_oczami_studenta.html
  • ostatnio zaciekawil mnie ten watek i chciałbym zapytac, czy to możliwe ze po jednym anonimowym tego typu mailu doktor moze stracic prace na uczelni? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=91516315&v=2&s=0
  • Witam, Nazywam się Dorota Krause-Bechert i jestem studentką UAM w Poznaniu na kierunku: edukacja elementarna i terapia pedagogiczna. Zwracam się z serdeczną prośbą do Pań nauczycielek pracujących w wychowaniu przedszkolnym oraz edukacji wczesnoszkolnej o pomoc w realizacji badań do pracy magisterskiej poprzez wypełnienie niniejszej ankiety. Temat mojej pracy koncentruje się wokół możliwości wspomagania rozwoju dziecka poprzez wykorzystanie elementów biblioterapii. Ankieta ma...
  • wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,78999,9133022,Dr_Dybczynski_o_uniwersytecie__Chce_lepszego_dzisiaj.html
  • caly czas nie iwem czy bardziej sie smiac czy plakac. tinyurl.com/ly7fvv
  • Nie chcę tym wątkiem broń boże naruszyć regulaminu czy obyczajności, więc robię założenie, że wykładowca i studentka są stanu wolnego, a ich chęć bliższej znajomości nie jest podyktowana żadnymi potencjalnymi korzyściami na studiach. W jaki sposób tego dokonać? Czytałam kilka wątków z necie na temat bliższych znajomości z wykładowcami, ale nie było tam żadnych konkretów. Wiadomo, że po pewnym okresie podchodów nadchodzi moment najtrudniejszy – któraś ze stron musi wyłożyć karty ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się