Forum Nauka i edukacja Matura O maturze
ZMIEŃ
      studia zaoczne

studia zaoczne

(6 wyników)
    • Wielu maturzystów staje przed dylematem czy wybrać studia dzienne czy zaoczne. Choć pierwsza opcja jest zdecydowanie popularniejsza, coraz więcej ludzi decyduje się na studia zaoczne. Niektórzy z wyboru, inni z konieczności. Nie ulega wątpliwości, że studia zaoczne są dla osób samodzielnych i dobrze zorganizowanych. Wiele rzeczy trzeba przerabiać samodzielnie. Jest mniejsza kontrola ze strony wykładowców, ale z drugiej strony sami musimy pilnować, by uczyć się systematycznie i ni...
    • i czy gorzej traktuja na zaocznnych??
    • Wybiera się ktoś z was na tą uczelnię na finanse i bankowość:)? Mi dziś przyszedł list że zostałam przyjęta <jupi>
    • Czy trudno jest się dostać na studia zaoczne na uczelni państwowej??
    • Jestem pewna ze jest baaardzo dużo osób w podobnej sytuacji...ze nigdzie sie nie dostali na studia:/:(:(mam zamiar pisac odwołanie...moze sie uda a moze nie.Dlatego juz mysle o srudiach zaocznych...Ja jak co wybieram się na UMCS-socjologia lub administracja?? A wy ???Gdzie??Jaki kierunek??
    • czy znacie kogos kto nie zdal polskiego pisemnego albo ustnego ? czy byli wsrod nich dobrzy albo 'przyzwoici' uczniowie ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się