aniakozakowska 11.07.06, 16:48 Czy trudno jest się dostać na studia zaoczne na uczelni państwowej?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mimi Re: Studia zaoczne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 16:51 na jaki kierunek wydzial chcesz, bo na niektóre bardzo łatwo, a na niektóre bardzo trudno... Odpowiedz Link Zgłoś
aniakozakowska Re: Studia zaoczne!! 11.07.06, 16:52 na zarzadzanie i marketing na uniwersytecie gdańskim lub politechnice gdańskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: Studia zaoczne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 16:56 Płatne to może nie jest za trudno, wiem, że na nie płatne sa tłumy. Ale zawsze warto próbować :) Odpowiedz Link Zgłoś
loteczka Re: Studia zaoczne!! 11.07.06, 17:03 Jak złozysz to się dostaniesz. Tak jest ze studiami zaocnzymi w Gdańsku. Wiem(bo sama na takich bylam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Studia zaoczne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 17:21 A dobre miałaś wyniki matury? Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.n.a.5 Re: Studia zaoczne!! 14.07.06, 17:28 Zależy od szkoły. Nie wiem jak to jest akurat w Gdańsku. Są takie szkoły, które przymują wszystkich 'jak leci', ale to raczej prywatne, a na uczelniach państwowych jest limit, więc wszystkich nie przyjmują. Próg nie jest jednak nie wiadomo jak wysoki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a roznie to bywa Re: Studia zaoczne!! IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 14.07.06, 17:39 na ug na zaoczna administracje przyjeli wszystkich chetnych bylo 450 miejsc przyjeto 650 osob,zarobili niezle w tej chwili po 2 semestrach jest tylu studentow ile powinno czyli ok 400,nie podoba mi si e tak sytuacje bo przy takim nadmiarze studentow jest totalny burdel Odpowiedz Link Zgłoś
tedzikooo Re: Studia zaoczne!! 16.07.06, 17:27 to piszecie ze kazde prawie uczelnie prywatne raczej przyjma na studia zaoczne ? bo tutaj chodzi tylko aby kasa była... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Studia zaoczne!! IP: *.centertel.pl 18.07.06, 20:51 dołączam się do pytania. Jak to jest na SGGW? technologia żywności,ochrona środowiska, ogrodnictwo ewentualnie. Odpowiedz Link Zgłoś