Forum Auto-Moto Automobil
ZMIEŃ
      subaru

subaru

(7 wyników)
    • dawno mnie tu nie bylo, ale chyba czas nadrobic zaleglosci. :) zona zaparkowala swojego holdena captive. w bagazniku suzuki swifta. oba samochody nowe - mniej niz pol roku na drogach. w holdenie pekla taka kratka w zderzaku i puscily plastikowe nity trzymajace fragment zderzaka. w swifice do duzej roboty lub wymiany - klapa, blotniki, zderzak. pas tylni, uklad wydechowy itp. ale nie w tym rzecz. oddalem jej woz do dzialu transportu na naprawe i wzialem cos na zastepcze auto. to cos to...
    • Subaru (impreza oczywiście) to legendarny pojazd, obiekt pożądania wszelkiej maści tjuningowców. Na samą myśl tuningowane gnojki dostają orgazmu albo też zachłystują się własną śliną. Widok subaru przyprawia ich o wypieki na całym ciele, a przed oczami już widzą srebrny pojazd z czarnymi szybami, spojlerem w kształcie pantografu tramwajowego i charakterystycznym bulgotem silnika. Do tego parę diodek, podświetlenie podwozia i już można rozwijać swe talenty rajdowe na ulicach, pod s...
    • www.tokfm.pl/Tokfm/0,0.html m.in. o padających sprzęgłach w subaru z dieslem.
    • orys.be/ftp/jeden.jpg orys.be/ftp/dwa.jpg orys.be/ftp/trzy.jpg orys.be/ftp/cztery.jpg orys.be/ftp/piec.jpg Zdj. 1 i 2 - to nie jest Toyota Corolla :) Zdj. 3-5 - to nie jest żaden Fiat ani wariacja na temat Fiata 500, 600 ani żadnego innego. No cóż, to pozostaje życzyć udanego łamania głowy :)
    • Na prolog Rajdu Subaru, który rozpoczyna się o 20 tej na Moście Koltlarskim w Krakowie. Ja będę.
    • motoryzacja.interia.pl/news?inf=635599 Jak wino - im starsza konstrukcja tym lepsza :)
    • Wczoraj widziałem na ulicy Porsche 911 z..... KRATKĄ!!! TOTALNY SZOK!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się