hip-hopp 19.03.04, 09:57 Wczoraj widziałem na ulicy Porsche 911 z..... KRATKĄ!!! TOTALNY SZOK!!!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greenblack Re: SZOK!!!! 19.03.04, 09:59 O K#^*@! Pewnie wersja Targa. Nie zapominajmy jednak o Cayenne, gdzie większość jest zakratowana. Odpowiedz Link
hip-hopp Re: SZOK!!!! 19.03.04, 10:06 greenblack napisał: > O K#^*@! Pewnie wersja Targa. Nie zapominajmy jednak o Cayenne, gdzie większość > > jest zakratowana. Że prawie wszystkie Cayenne to "więżniarki" to mogę zrozumieć ale 911??? Gdzie sens, gdzie logika... O TEMPORA, O MORES........ Odpowiedz Link
oban Re: SZOK!!!! 19.03.04, 21:59 no tak, bez komentarza ale naprwdę zdziwię się dopiero jak ktoś przestawi subaru imprezę wrx na gaz (bo zakratowne to już nie raz widziałem) Odpowiedz Link
krakus.mp Re: SZOK!!!! 20.03.04, 01:19 oban napisał: > no tak, bez komentarza ale naprwdę zdziwię się dopiero jak ktoś > przestawi subaru imprezę wrx na gaz (bo zakratowne to już nie raz widziałem) Do niedawna po Krakowie jeźdzl subarak na gaz,tylko ta starsza wersja Imprezy .Ale za to z Turbo!!!! Już nie jeździ,bo się przemielił przez dach. Odpowiedz Link
krakus.mp Re: SZOK!!!! 20.03.04, 01:22 Co tam porsche czy audi TT z kratką! ja bym się zdziwił,gdybym zobaczył maluszka z kratką.Ale już nie zobaczę,bo maluchów nie produkują hehehe! Odpowiedz Link