sherlock_holmes 16.06.05, 14:17 motoryzacja.interia.pl/news?inf=635599 Jak wino - im starsza konstrukcja tym lepsza :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
typson Re: Lifting Imprezy 16.06.05, 14:41 mi tam przod sie podoba, troche do mustanga podobny ;) ciekawe czy tyl dalej jest ochydny Odpowiedz Link
franek-b Re: Lifting Imprezy 16.06.05, 15:53 typson napisał: > mi tam przod sie podoba, troche do mustanga podobny ;) Jesli ktos juz by mi kazal wybierac, to ja juz wole w tym wydaniu. a tak poza tym, to te fl nie uratuja dla mnie tego auta... Odpowiedz Link
franek-b Re: Lifting Imprezy 16.06.05, 16:05 typson napisał: > mi tam przod sie podoba, troche do mustanga podobny ;) Jesli ktos juz by mi kazal wybierac, to ja juz wole w tym wydaniu. a tak poza tym, to te fl nie uratuja dla mnie tego auta... www2.saabusa.com/build/step3.asp Odpowiedz Link
marekatlanta71 Re: Lifting Imprezy 17.06.05, 04:44 Po doswiadczeniach z "niezawodnoscia" Hondy podejrzewam ze jakbym dzis kupowal pojazd, to byla by to Impreza WRX STi. Odpowiedz Link
tobey Re: Lifting Imprezy 17.06.05, 19:13 www.subaru.co.jp/impreza/special/sedan_wrx.html Przód ładny, ale co oni zrobili z tyłem!!! Po co wycieraczka i ten spojler nad tylną szybą. No po co !!!!!!!!!!!! :( Wnętrze przynajmniej jest troszkę ładniejsze. Odpowiedz Link
typson Re: Lifting Imprezy 17.06.05, 20:02 Przód ładny, ale co oni zrobili z tyłem!!! tyl taki sam. Znaczy pletwa zawsze byla, ksztalt swiatel ten sam tylko zrobily sie bardziej "lexus stajla". Wycieraczka wyglada smiesznie. Przypomina mi czasy, gdy niektorzy montowali sobie z tylu na maluchach. Za to audio wewnatrz auta wyglada MALYNA !! Odpowiedz Link
typson Re: Lifting Imprezy 17.06.05, 20:04 no wnetrze rzeczywiscie ladne www.subaru.co.jp/impreza/special/gallery/s7_m.jpg i takie surowe za razem. Cudo Odpowiedz Link
jaki71 Re: Lifting Imprezy 17.06.05, 20:36 typson napisał: > no wnetrze rzeczywiscie ladne > > www.subaru.co.jp/impreza/special/gallery/s7_m.jpg > i takie surowe za razem. Cudo Powiedzial bym raczej takie japonskie... Porzednie hondy robione w japoni a nie w europie tak byly wykanczane. Ale mnie sie tak podoba. Nie lubie tysiecy lini i zalaman jakie proponuja francuzi... Odpowiedz Link
ak_1 Re: Lifting Imprezy 17.06.05, 21:06 Ma wycieraczkę z tylu bo jest to wersja na rynek japoński poprzednia wersja też ja miała (na rynek japoński) więc nic dziwnego w tym nie widzę, a w środku nic się nie zmieniło w porównaniu do obecnej na rynku wersji. Boli mnie jedynie brak napisu subaru na klapie bagażnika. Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Lifting Imprezy 18.06.05, 07:46 Ładny.Upodobnili go do Legacy. Ale gdy zobaczyłem ten nowy przód pierwszy raz, skojarzyłem go z......Cordobą poprzedniej generacji i pozostałymi modelami Seata. No ale to Impreza z krwi i blachy.Założę się że Kuzaj pierwszy w Krakowie będzie szpanował.:))) Pzdr. PS. A ja napewno będę miał okazję dokładnego oglądnięcia i jazdy "próbnej". Odpowiedz Link
ak_1 Re: Lifting Imprezy 18.06.05, 13:28 Nie jestem pewny, ale wydaje mi się, że Kuzaj już dawno zdradził Subaru i przesiadł się na nowe Porsche 911. Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Lifting Imprezy 18.06.05, 22:52 Kuzi ma "fuchę" i w Subaru i w Porsche. Nie wiem jakie ma układy z dr.Kulczykiem (może jakieś udziały w firmie?), ale wiem że nadal ma kontakty (zawodowo - rajdowe) z firmą Subaru Import Polska. Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Lifting Imprezy 19.06.05, 21:42 Zrobiłem sobie tapetkę i wpatruję się w nią jak bóstwo. Piękna ta Imprezka. Odpowiedz Link