syrop

(4 wyniki)
  • Witam ! Synek będzie musiał mieć zrobione CUM. Zwracam się do osób których dzieci miały to badanie w Poznaniu, aby poradziły gdzie najlepiej wykonać to badanie. Pytam bo z tego co się dowiedziałam na ul. Szpitalnej wykonują je tylko po znieczuleniu miejscowym, bo ponoć tak lepiej dzieci siusiają, a na Krysiewicza dodatkowo podają syrop uspokajający. Nie wiem gdzie się udać. I w ogóle jestem przerażona, ale staram się myśleć, że skoro wykonują badanie bez większego znieczulenia t...
  • Zastanawiam się który lek jest lepszy furagin czy UROTRIM w syropie??? Jak Wam się udaje podać dziecku tabletkę furaginu na noc??Pozdrawiam wszystkich pa
  • no właśnie jak podać to świństwo? wcześniej bralśmy bactrim ale dziecko dostało biegunki nie wiadomo czy od bactrimu czy jakieś zatrucie i nefrolog przepisał biseptol w tab. no i mamy problem bo próbowałam juz na wszystkie sposoby i nic. Może udało się komuś znaleść sposób na tą tabletkę.Będę wdzięczna za każdą podpowiedz.
  • Witajcie! Wcale sie nie spodziewałam, ze to będą pyszne syropki, ale okazalo się, że po pierwsze to tabletki, a po drugie fatalne w smaku! Wydaje mi się, że rozdrabnianie pastylki jeszcze spotęguje niedobry smak i bałabym się przy tym, że moja dwulatka zachłyśnie się drobinkami. Jak sobie radzicie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się