syrop

(4 wyniki)
  • Witajcie! Mam pytanie do dziewczyn które mają problem z płodnym i wrogim śluzem. Czy któraś z was stosowała syrop guajazyl? Ja 2 miesiąc stosuje olej z wiesiołka ale na razie nie pomaga. Dziś zakupiłam ten syrop bo wiem że pomógł dziewczynom na forum. Ale jest na nim napisane że na kaszel wyksztuśny i już zgupiałam.Pomóżcie!
  • Jakie leki lub produkty powoduja, ze jest wiecej no i oczywiscie lepszy sluz?. U mnie od czasu kuracji hormonalnej jest z tym coraz gorzej. Pomozcie!
  • Kupiłam sobie ten syrop ale jak go stosować w jakim dniu cyklu .Napiszcie prosze jak on działa i czy wam może pomógł.Dzisiaj mam 7 d.c będe bardzo wdzięczna za pomoc .Jeszcze jedno pytanie czy można go łączyć z olejem z wiesiołka.
  • bardzo przepraszam, ze nudze. ktoras z was poradzila mi, zeby na brak sluzu plodnego pic robitusin. pilam, bylo lepiej. w tym cyklu - ani troche :-( moj ginekolog mowi, ze to nie ma prawa dzialac, chyba, ze na psyche :-( nie wiem co myslec, nie chce wypijac kilku butelek miesiecznie na darmo. jestem w trakcie badan hormonalnych i powoli odchodze od zmyslow, wyobrazajac sobie wszystkie mozliwe przyczyny klopotow z zachodzeniem :-( wiem, ze to glupio pisac, kiedy jeszcze nic nei wiem, ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się