Forum Zwierzęta Nasze zwierzęta
ZMIEŃ
      szczekanie

szczekanie

(3 wyniki)
    • mam młodego pieska mieszaniec pinczera,ma juz pół roku i niestety nie chce szczekać.Pies mieszka w swojej budce pod schodami na zewnątrz budynku,jest wesoły,bardzo posłuszny,ale szczeka tylko na swój ogonek w czasie zabawy.Liczyłam ,ze przynajmniej zaszczeka na listonosza,a on zupełnie nie wie o co chodzi.Jak go nauczyć,ze na intruza trzeba szczekać,nawet na koty czy obce psy nie szczeka.
    • Moze ktos z Was spotkal sie z taka sytuacja i moze mi poradzicie jak nalezy postapic.Moi rodzice maja psa,ktory niestety podczas ich nieobecnosci czasami szczeka.Do szalu doprowadza to sasiada,ktory straszy juz ciaganiem po sadach i karami finansowymi,byl juz nawet dzielnicowy-jego znajomy....Gdy tylko jest taka mozliwosc moi rodzice szukaja miejsca, gdzie mogliby pieska zostawic,podczas nieobecnosci, zeby mial towarzystwo albo daja mu lekkie tabletki uspokajajace.Wlasciwie robia ...
    • Innym słowy mam sąsiada palanta, który złożył na mnie doniesienie, że pies szczeka w domu. w końcu szkoda, że nie maiuczy. Sąd Grodzki? Co jeszcze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się