szef

(35 wyników)
  • 1...uj 2.nie podejmuje decyzji 3. beze mnie by się ze...a
  • Mój szef się odmładza. Ostatnio pofarbował włosy, zarwał niezłą laskę choć mlodzikiem nie jest i ogólnie rzecz biorąć jest zbzikowany?!
  • Kochani internauci, Szef kretyn, zaklamany, podly i piskliwy. Jednym slowem statystyczna norma. czy w dzisiejszych czasach jeszcze kto umie podkadac delikatna swinie? :)
  • Wrednego szefa,rocznik 58 sprzedam. Stan dobry, pyskaty. Umie się obijać i łapać za tyłek. Cena wywoławcza 2 zł
  • czasem nasi szefowie dają popis swoich zdolności i obycia. Dla przykładu mój szef po kretyńskim zachowaniu wobec klienta i klienta uwadze stwierdził: Ja jestem chamem i jestem z tego dumny.
  • Jezzzzu, dosłownie przed chwilą! Coś mi się pokręciło, myslałam chyba, że jestem w domu i mówie do mojego faceta, no i do szefa walnęłam: MISIU!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zanim wyartukułowałam ostatni dźwięk, to się zorientowałam co zrobiłam.... Jesa, on się chyba zorientował, bo przez ułamek sekundy widziałam to w jego oczach, ale z kultury nic nie powiedział!!! ;))) Nieźle. ciekawe co on sobie teraz myśli????
  • Czasem komentarze/wyczyny/wymysly szefow rozkladaja na lopatki. Czym ostatnio Was zaskoczyl?
  • Szefie jeszcze jeden taki numer i się zwolnię ! - - - nie żartuję !
  • www.smieszne-zdjecia.pl/Wyzyj-sie-na-szefie-t1343.html Moje ulubione narzedzie to krzeselko, klawiatura tez jest niezla ;-)
  • Do mnie- Żabciu
  • Jak dla mnie temat rzeka :)))... Moj boss dzis rano jadl drozdzowke i przyszedl zobaczyc jak mi praca idzie, oczywiscie schyla sie nad biuro jednoczesnie konsumujac buleczke. Po porannej pogadance pozostaly mi tluste linie papilarne bossa na monitorze i kruszonka dla calej rodziny golebi :DDD...
  • Wszyscy mają labę, a wasz szef upiera się, że musicie pracować w dniach 'długich weekendów'. Jakie macie pomysły na usprawiedliwienie nieobecności?
  • czy to możliwe - to byłby już szczyt kabaretu
  • Witam Jakie rzeczy robia wasi wspolpracownicy ktore utrudniaja wam zycie? U mnie np. kolezanka mowi na glos do siebie, ciamka i mlaska jedzac gume do zucia. Nasz kierownik budowy czasami wpada do nas do biura na sniadanie ... i wcina kielbase z czosnkiem Potem trzeba wietrzyc cale biuro. Pozdraienia dla wszystkich Forumowiczow
  • Szefowi skończył się toner w drukarce. Koleżanka zamówiła nowy. Za pierwszym razem zamówiła kolorowy, po czym doszła do wniosku, że miał być czarny. Wysłała więc dostawcę z powrotem. To było pierwsze podejście. Kiedy przyjechał dostawca z czarnym tonerem, okazało się, że to jednak miał być kolorowy. Szef się wkurzył, a ponieważ byl to piątek po południu, sprawa tonera została odłożona do poniedziałku. To było drugie podejście. Dziś przyjechal kolega z kolorowym kartridżem, niestety b...
  • W pewnej firmie, o nazwie - powiedzmy - FORT RP, pojawił się nowy szef. Człowiek przyzwoity i pełen zasad. Pracownicy odetchnęli, bo firmie tej niedobrze się działo. Oj niedobrze. W niewyjaśniony sposób ginęły drobne sumy pieniędzy z kasy, pojawiały się nierozliczone zaliczki, jakieś dziwne przelewy. Magazyn materiałów i wyrobów gotowych stale wykazywał wysokie „straty naturalne”. Pracownicy spóźniali się notorycznie, większość dnia roboczego spędzali poza firmą, a jedno...
  • doslownie sprzed kilku sekund: Ja: "Szefie, to co z ta oferta" Szef: zastanawia sie chwile i mowi zrezygnowany, "Eee, zaraz. Ide sie wysikac!"
  • Czy zdarzyło się Wam dostać lub dostajecie dziwne, bezsensowne zadania od przełożonego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się