Dodaj do ulubionych

Nawciskamy szefom -3 epitety

IP: *.xdsl.centertel.pl 17.09.10, 19:43
1...uj
2.nie podejmuje decyzji
3. beze mnie by się ze...a
Obserwuj wątek
    • frred Re: Nawciskamy szefom -3 epitety 22.09.10, 23:01
      Jak się będziecie zwalniać, powiedzcie na pożegnanie:

"Jak pan się wysra, to co pan z tym robi? Zjada, czy rozrzuca po mieszkaniu? Bo pana inteligencja wskazuje na pierwsze, kultura na drugie, a zapach na oba."

I słodko się uśmiechnąć.
    • retropercepcje Re: Nawciskamy szefom -3 epitety 23.09.10, 01:57
      a ja szefa juz nie mam :)
      (procz wlasnego sumienia...)

a jak mialam, to powiedzialam gadowi (miedzy innymi, jednak bez epitetow), ze jest tak przewidywalny, ze az nudny, i nawet na zrobienie porzadnej awantury po 'mesku' go nie stac
      (a staral sie chlopina nie raz, nie dwa... wierzcie mi)
      • frred Re: Nawciskamy szefom -3 epitety 23.09.10, 14:53
        Ja też już nie, a ostatniemu nie podałem ręki na pożegnanie, bardzo się zgorszył. Ale zasłużył na takie olanie.
        • drzejms-buond Re: Nawciskamy szefom -3 epitety 23.09.10, 17:25
          nic tak nie wkurza naszych szefów jak mówienie im per PAN/PANI
          • Gość: ;) Re: Nawciskamy szefom -3 epitety IP: *.cable.smsnet.pl 23.09.10, 21:20
            Per stary/stara. Uwielbiają. Przeca tak rodzinnie się wtedy robi. Staruszkować siefowi...
            • Gość: tessi Re: Nawciskamy szefom -3 epitety IP: 212.59.251.* 24.09.10, 08:59
              Zadac mu zagadkę:
              Czym sie rózni szef od wibratora?
              Wibrator nigdy nie będzie ch...em!
              • frred Re: Nawciskamy szefom -3 epitety 26.09.10, 00:44
                Wibrator nigdy nie będzie PRAWDZIWYM ch...em

Mi to swego czasu opowiedziała własna sekretarka. Strasznie między nami iskrzyło, ale oboje byliśmy zajęci i zasadniczy.

Jolę uwielbiam nadal, zresztą potem jakiś czas mieszkałem w bloku z jej rodzicami.
                ---
                "Potrzebowali drewna, ale nie trochę, tylko całego. Dziś nie ma lasów (...) Potrafią wytwarzać zadziwiające rzeczy, ale wszystkie one służą zniszczeniu. (...) lepiej nie rozumieć sposobu myślenia Amerykanów. Jest on jak trucizna." Stojący Niedźwiedź 3.05.1879r.
    • Gość: rzarufka Re: Nawciskamy szefom -3 epitety IP: *.223.74-86.rev.gaoland.net 24.09.10, 10:55
      Nic tak nie wkurza blizniego jak drugiemu sie powodzi, wiec proponuje znalezc nowa lepsza prace ( chetnie za podwojne wynagrodzenie eks szefa) i zyczyc sobie, aby kiedys przyszedl do Was po zatrudnienie. Nerwow mniej, a kop w tylek bolesniejszy ;)
    • tomek854 Re: Nawciskamy szefom -3 epitety 25.09.10, 16:08
      mnie z szefem dobrze - odwala całą brudną robotę a mi zostaje przyjemna część ;-)

Tylko jedno mnie wkurza: od dwóch miesięcy ciągle nie ma czasu zrobić mi porządnego identyfikatora, wiec mam taki, co mi kiedyś na gwałt zrobił - ręcznie napisał na tekturce, przypiął do tego moje zdjęcie i swoją wizytówkę i teraz zawsze jak jestem na Heathrow na cargo to mnie biorą za terrorystę i mi głupio.

Swoją drogą - oni to też debile. Przecież jakbym był terrorystą podrabiającym identyfikatory, to bym sobie na kolanie nie robił tylko się postarał ;-)
    • krolowa.mieczy Re: Nawciskamy szefom -3 epitety 25.09.10, 16:20
      nie nawrzucałąm mu nigdy choć doskonale wiedział co o nim myślę. A jak odchodziłam (na jego "prośbę"), to pożegnanie było tak profesjonalne i poprawne politycznie, że nie wiedział gdzie oczy podziać i chciał sie zapaść pod ziemię :D
      Chyba to było dla niego największą "nauczką" niż byłyby kłotnie albo epitety
      :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka