Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      teatr

teatr

(32 wyniki)
    • Jak w temacie - spędzę sylwestra w teatrze. Do teatru chodzę, wiem, jak się ubrać na "zwykłe" przedstawienie, natomiast nie mam pojęcia, jakie są stroje w noc sylwestrową. W inne dni bywa, że połowa widzów przychodzi w jeansach i w najlepszym przypadku marynarkach do tego. Wyobrażam sobie, że sylwester to jednak garnitur u faceta a kobieta w elegantszej sukience? Sprawę komplikuje fakt, że po przedstawieniu idziemy na dość dużą imprezę domową, czy chętnie założyłabym coś, co nadaje się na o...
    • Wybieram się do teatru na komedię - nie mam pojęcia co wybrać , proszę o pomoc. Oto co mam do wyboru: 1. Ołówkowa sukienka w biało - czarne róże, lekka. Do tego różowy krótki żakiecik a la satyna. Do tego czarne lekkie szpilki open toe i jasna torba. Czy takie rzeczy jeszcze się nosi czy nie są przestarzałe ? Jest to zestaw sprawdzony i dobrze w nim wyglądam. 2. Turkusowa spódica i biały żakiecik lub cytrynowy. Zestaw b. kolorowy i chyba na czasie ale nie wiem czy nie za bardzo ps...
    • dzisiaj rano się dowiedziałam, że wieczorem (bardzo wczesnym) idę do Teatru im. Słowackiego - zatem z tych najbardziej eleganckich. mogę pójść z biurowych, grafitowych spodniach i białej koszuli z elegancką kamizelką w pepitkę, do tego buty na obcasie? wiem, że pracowo-galowo, ale brak mi innego pomysłu. spektakl muzyczno-śmieszny, zatem bez jakiegoś wielkiego zadęcia. ledwie przekroczyłam dwudziestkę, więc myślę, że galowy strój uczniowski jeszcze mi wypada, z braku odpowiedniej kiecki. czy ...
    • Dawno nie byłam w teatrze, a zastanawiam się nad wyjściem na jedno przedstawienie. Wiem, że do filharmonii, (zwłaszcza na koncerty Chopina) powinno się ubrać galowo, ale czy teatr tak samo zobowiązuje? Czy spódnica (sukienka) powinna być obowiązkowo za kolano, a do tego jakiś żakiet, którego nie powinno się zdejmować? W szkolnych czy wczesnostudenckich czasach chodziłam do teatru czy filharmonii zakładałam zawsze biała bluzkę i czarną spódniczkę, ale teraz byłoby to zbyt nudne.....
    • Dziewczyny prosze o podsuniecie jakiegos pomyslu w co sie ubrac? Sprawa wyglada tak,ze bede wracala z pobytu w gorach,nie bede miala czasu podjechac do domu,zeby sie przebrac,poniewaz bede miala tylko ok 30 minut do teatru,a to zarazem randka.Macie moze jakies pomysly w co sie ubrac???
    • Nie mam pojęcia co założyć na siebie do teatru, tym bardziej, że na letnie sukienki jest stanowczo za wcześnie, a moja "mała czarna" jest właśnie w wersji letniej. Pomóżcie!
    • od razu po wykladach ide do teatru wypada isc w jeansach? gora nie bedzie oczywiscie dres dzieki;)
    • jak w tytule- bylam dzisiaj w teatrze i zwrocilam uwage na to jak niektóre kobiety ubieraja sie na ta okazje 1) okulary przeciwsloneczne we wlosach zauwazylam u conajmniej 10 kobiet, jako dopelnienie zarowno wieczorowej kreacji jak i kreacji 'każualowej' 2) kilka kobiet bylo w jeansach i bawelnianych koszulkach 4) sporo osob bylo w kozakach, szkoda tylko ze oblepionych jeszcze chyba zimowym blotem wiekszosc na szczescie wygladala stosownie do okazji :)
    • Stróż w Boże Ciało . Założyłam wątek jak się ubrać do teatru ,bo sztuka współczesna i no i miałam dylemat . Po Waszych odpowiedziach wywnioskowałam ,że teatr ,jaki by nie był ,zobowiązuje . No i poszłam - elegancko ubrana w żakiecik ,spódniczkę ,pantofle ,małżonek prawie "garniturowo ,koleżanka cała w czerni ale też elegncko ,jej chłopak a brat męża w pełnym garniturze . ... weszliśmy i wszyscy patrzyli na nas jak ...no nie wiem, cokolwiek dziwnie . Publiczność ubrana była na...
    • W niedzielę idę do teatru i jak zwykle problem ubraniowy .. Jakieś propozycje?
    • Teatr:)(10)

Pomożcie:)Nie mam sie w co ubrac( to chyba najczesciej powtarzane slowa gdy stoimy przed szafa:p) i ja mam wlasnie taki problem-nie mam sie w co ubrac do teatru:/ Kochane dziewczyny macie jakies pomysly?? Jakas spodnica i bluzka, sukienka, a moze spodnie w kancik??:) Czekam na pomysly i cieplo pozdrawiam:) Dziekuje z gory za ciekawe i przydatne odpowiedzi:)
    • Poradźcie, w czym pójść do teatru? Spektakl w środę, wieczorem. Teatr Współczesny, komedia. czy może byc top, zakiet i dzinsy? CZy zrezygnować z dzinsów? A moze spodnie tweedowe w kant i sweterek w serek? A może jeszcze inaczej?
    • Nie mam najmniejszego pojęcia co na siebie włożyć - nigdy nie byłam w Teatrze Muzycznym - czy czarny kolor jest konieczny, czy moga być spodnie kanty czarne, szpilki, może spódniczka za kolano czarna czy tylko długie sukienki jaka biżuteria - po przedstawieniu elegancka kolacja być może "jakieś" tańce. Doradżcie panie bo czasu mało - POZDRAWIAM WARSZAWIANKA!
    • co radzicie?
    • No cóż, przyznaję się, że nie wiem...:) W co tak właściwie mam sie ubrać do teatru? Dodam, że mam 20 lat i załóżmy, że będzie ładna pogoda. Dziękuję za rady:) Pozdrawiam!
    • Jutro tj.wtorek wybieramy sie z moim chlopakiem i jego rodzinka do teatru.Mamy wielki problem co ubrac chłopak to logiczne marynarka.Ja natomiast myslalam nad zakietem mam taki granatowy i chcialam go dopasowac do jeansow.Co o tym myslicie..?doradzcie mi prosze.
    • Pasuje ubrac sandalki na malym obcasiku z przodu 4 paski odkryte stopki?
    • Mam mały dylemat!!! Czy taka tunika mozę być załozona na premiere do teatu???? Nie wiem czy jest wystarczajaco elegancka???No i czy na czasie(modna)? Pomóżcie!!! ulala.pl/produkt.php?p_id=247&t_id=2&d_id=44
    • Dziewczyny, w co mam sie ubrac na musical, wybieramy sie do teatru muzycznego: -spodnie z satyny o kroju bojowek, kozaki na obcasie , sweterek grafitowy moherkowy, cienki, z paskiem tiulowym ponad biustem -sukienka bordowa z tafty w kolano, gora jak tuba, do tego czarny sweterek kopertowy -bluzka kremowa, z cienkiej bawelny, jedno ramie gole a na reke jest taka pol- rekawiczka dluga az pod paszke, rekaw zakonczony tez taka pol-rekawiczka, do tego brazowy spodnica elegancka, prost...
    • w garniturze czy wystarczy styl casual?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się