teatr

(16 wyników)
  • Dziewczyny, czy wiecie może gdzie w stolicy jest fajny teatrzyk z przedstawieniami dla 2,5 latków ? Weszłam na stronę teatru Guliwer,ale tam wszystko niby od 3-4 lat. Czy któraś z was tam było ,albo gdzieś indziej ? U mojego męża w pracy podczas imprezy Halloween był teatrzyk dla dzieci i mała była zachwycona dlatego poszukuję pilnie :-)
  • Możecie polecić jakąś sztukę dla dzieci w teatrze w WArszawie? Dziecko to dziewczynka,ma 5 lat i trochę. Chciałabym zabrać córkę do teatru na dzień dziecka.
  • ... może byłyście i możecie się podzielić wrażeniami?? Mieszkam w Katowicach. Będę z dziećmi kilka dni w Warszawie, w marcu lub kwietniu. Własciwie chciałabym termin dopasować do "programu", czyli pod kątem dzieci. Ja lubię balet i operę, sama poszłabym na jakiś balet Czajkowskiego, Prokofiewa :) ale nie wiem czy moje dzieci to nie znudzi. (Chłopcy 5 i 7 lat) Czytałam na stronie Teatru że jest specjalne przedstawienie operowe dla dzieci "Czarodziejski Flet" - i własnie tutaj...
  • Witam, Ciekawa jestem zdania rodziców i reakcji dzieci, które obejrzały ten spektakl. Byłam w ostatnią niedzielę z moją 4-latką i niestety córka absolutnie nie chciała oglądać go do końca. Bała się ponurej scenografii, agresywnej gry aktorów, odgłosów dochodzących spoza sceny. Szczerze mówiąc mnie też ten spektakl się nie podobał - spektakl dla dzieci nie musi być "przesłodzony" ale tym razem chyba jednak przegięli. A może to my jesteśmy jakieś nie dopasowane? Pozdrawi...
  • Witam, wybieramy się z 6-cio latką do teatru dramatycznego na Pipi po raz pierwszy. Mamy miejsca w III rzędzie 19, 20,21. Czy któraś z mam była w dramatycznym i może mi doradzić, czy to dobre miejsca, czy nie za bardzo z boku, czy mała będzie dobrze widziała spektakl. Pani w teatrze powiedziała, że są to miejsca blisko platform... Dziękuję za informację Pozdrawiam
  • zbieram ekipę chętną na przedstawienie w teatrze Lalka - byłysmy z Martą na Jasiu i Małgosi i rozochocone tym widowiskiem chcemy jeszcze iść na inną bajkę miło by było pójść z innymi mamami i maluchami - co wy na to? PS przedstawienia są raczej od 3 roku życia - ale widziałam i 2 -2,5 letnie maluszki - zachwycone czekam na odzew
  • Witam, na swieta wybieram sie z corka do Wawy na 2 tyg, moze polecicie mi jakies fajne miejsca gdzie mozna zaudac sie z 3 latka? Łazienki, zoo, Stare Miasto i kilka ogrodkow jordanowkich mamy juz odrobione, znowu beda odwiedzane ale moze cos nowego, czy np z takim brzdacem mozna wybrac sie do Centrum Kopernika?
  • Witam . potrzebuję informacji o fajnym pensjonacie / hoteliku blisko warszawy dla rodziny 2+2 na noclegi w dniach 10-14 listopada . chcę się wybrać z młodzieżą moją na zwiedzanie zamku , pałacu , może też do teatru bysmy się wybrali ? albo zobaczyc obchody 11 listopada ? Może cos jeszcze polecicie fajnego ?
  • Dzięki wielkie za pomoc :)
  • Teatrzyk(22)

Gdzie jutro pójść z 2.5 latką? Szperam w necie, ale nic mi jakoś nie wpada. Lekka sztuka lub kukiełki. pomóżcie!
  • Gdzie w Warszawaie zimą z dzieckiem?No oczywiscie do parku, na sanki, do kina i co dalej? czy ktos z Was chodzi z dzieckiem do teatru w wawie? a moze na łyzwy, tylo na jakie lodowsiko zeby nie byo zatloczone i np jakies zajecia dla dzieci moje dziecko ma 4 latka, raz na jakis czas przydalaby sie jakas rozrywka pozdrawiam kamilla
  • Dziewczyny muszę z dziećmi udac się do lekarza w Warszawie . Jestesmy z drugiego końca Polski więc chciałabym zostac 2-3 dni. Proszę Was napiszcie co mozna pokazac dziecom 5 i 7 lat w dniach 13- 16 luty. Czy są jakies imprezy ? Czy wiecie gdzie można poszukac taniego noclegu , najlepiej okolice dworca zachodniego ? Gdzie najlepiej zjesc obiad z dziecmi , nalesniki pierogi ? . Z góry dziękuję za pomoc.
  • hehe 'nasza Bożenka', fajnie, zazdroszczę. Też chciałabym tak dobrze znać Panią Bożenę:) ja narazie miałam zaszczyt raz się z Nią spotkać ale to i tak bardzo dużo... jestem Jej wielką fanką:) na "Mikołajową przygodę w teatrze" jestem chyba trochę za duża niestety... bo chętnie bym to objerzała, Pani Bożena napewno świetnie wcieliła się we Wróżkę i jeszcze potem, jak Pani napisała, że P. Bożenka grała tam jeszcze kogoś to tym bardziej mam ochotę to obejrzeć;) pozdrowienia dla wszys...
  • Hej drodzy rodzice moze jestescie mi w stanie podpowiedziec ... w zeszlym roku bodajze w srody tylko nie pamietam o ktorej w parku jordanowskim na odynca byly wystawian teatrzyki i zastanawiam sie czy i w tym roku sa lub beda ? a moze gdzies indziej ?
  • Gdzie byście poszły gdyby ktoś niespodziewanie zaopiekował się Waszym dzieckiem na kilka dni? Jak najlepiej wykorzystać ten czas? pozdrawiam Iwona
  • Poradzcie drogie kobiety coz mozna robic z 4-ro latkiem w stolicy podczas weekendu i nie tylko? Nie chce zabierac go tylko do kina, ale tez w inne moze bardziej ciekawe miejsca. Moze sa jakies fajne wystawy dla dzieci, imprezy... kompletnie nie wiem gdzie tego szukac. Poradzcie. Kasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się