Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    26.05.06, 07:40
    Pomożcie:)Nie mam sie w co ubrac( to chyba najczesciej powtarzane slowa gdy stoimy przed szafa:p) i ja mam wlasnie taki problem-nie mam sie w co ubrac do teatru:/ Kochane dziewczyny macie jakies pomysly?? Jakas spodnica i bluzka, sukienka, a moze spodnie w kancik??:) Czekam na pomysly i cieplo pozdrawiam:) Dziekuje z gory za ciekawe i przydatne odpowiedzi:)
    Obserwuj wątek
      • madeofstars Re: Teatr:) 26.05.06, 07:49
        elegancko przed wszystkich, odpadaja, wszelkie zbyt odslaniajace cialo i
        bielizne ciuchy, w stylu mega biodrowek,dekoldow,itp. moze byc jakas
        sukienka,zakiecik,ja ostatnio jak bylam z moja druga polowa w teatrze to
        zalozylam czarne spodnie takie eleganckie z rozszerzanymi nogawkami i bluzke z
        ciemnego fioletowego weluru,z dekoldem ozdobionym ceknkami zlotymi,taka tunika
        to bardzioej jest :-).
      • cioccolato_bianco Re: Teatr:) 26.05.06, 07:57
        do teatru, o ile to nie jest premiera, mozna sie ubrac na luzie. nie musza byc
        spodnie w kancik.
        • bakoma1 Re: Teatr:) 26.05.06, 08:03
          popieram ciocollato. jeszcze wazne jest jaki to teatr: rozmaitosci albo
          wytwornia - wrecz nie wypada sie odstawic, ludzie przychodza tam mega
          awangardowi wiec w spodnaich w kancik bedziesz czula sie fatalnie. Jelsi
          klasyczny teatr to po prosu bez golizny i tyle.
          marianna
          • mimi1986 Re: Teatr:) 26.05.06, 08:11
            Nie mam ciuchow ktore za duzo odslaniaja,wiec z tym nie ma problemu:) A to jest teatr Roma, do teatrów typu:Rozmaitosci czy Stara Prochoofnia ubralabym sie na luzie ale do Romy to raczej bardziej elegancko wypada:) tym bardziej ze moj chlopak zaklada garnitur:) Zastanawialam sie nad sukienka czarna:) i na to jakies bolerko albo sweterek:) tylko nie widzialam nigdzie ladnych:) albo worki,albo z lnu(ktorego nie cierpie bo sie gniecie za mocno) albo za drogie:) Moze widzialyscie jakies ladne??
      • yamajka Re: Teatr:) 26.05.06, 08:54
        A na jaki spektakl idziesz? :)
        • ell9 Re: Teatr 26.05.06, 09:37
          Do teatru ZAWSZE elegancko, niezależnie od tego jaki to teatr: czy Stara
          Prochownia czy Teatr na Woli czy tez Narodowy. NIech ten dzień będzie dla
          Ciebie wyjątkowy, ubierz się "lepiej", okaż jednocześnie jakiś szacunek
          aktorom, niech inni na Ciebie spojrzą z zazdrością.

-nigdy w jeansach
          -nigdy zbyt skąpo ubrana

Do teatru - ZAWSZE elegancko.
        • mimi1986 Re: Teatr:) 26.05.06, 09:57
          Yamajka ide na Taniec Wampirów:)
          • yamajka Re: Teatr:) 26.05.06, 10:08
            To zapowiada się ciekawie :) zazdroszczę, zazdroszczę :)
            • yamajka Re: Teatr:) 26.05.06, 10:12
              a co do ubioru, to zgadzam się z ell9. Chociaż, to co teraz widzę w teatrach.. nastolatki ubrane na sportowo lub jak prosto spod latarni. Niektórzy jeszcze potrafią sobie chipsy w trakcie spektaklu otworzyć :/
              Elegancko, elegancko i jeszcze raz elegancko :)
              • mimi1986 Re: Teatr:) 26.05.06, 10:37
                To ze elegancko to wiem:P tylko brak pomyslu na ta elegancje:D pozdrawiam:)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka