Forum Nauka i edukacja Studia Studia
ZMIEŃ
      transport

transport

(20 wyników)
    • Tak jak w temacie. Co byście wybrali/doradzili?
    • Witam. Czy warto studiować transport spec. inżynieria ruchu drogowego lub transport drogowy? Czym zajmują się inżynierowie transportu? I gdzie można pracować po tym kierunku?
    • witam, moim marzeniem było się dostać na budownictwo... nie wyszło:/ alternatywny kierunek to transport, na który dostałam się bez problemu... mam załamkę, nie widzę się w tym. Nie jestem kiepska z majcy miałam ponad 75% więc próg z zeszłego roku przekroczyłam... i kompletnie nie wiem o co chodzi... najwyraźniej tylu było orłów... ale kieruję swoje pytanie do Was... co ja do cho**ry będę robić po tym transporcie? jakie są po tym perspektywy?
    • Witam, gdzie jeszcze trwa rekrutacja na ten kierunek ? jestem z Konina
    • Rozważam transport na politechnice warszawskiej i zastanawiam się, jak tam jest. Czy rzeczywiście łatwo się tam dostać a utrzymać się bardzo trudno? Na maturze zdawałam m.in. matmę (92 %) i geografię (78 %) oba na rozszerzeniu. Jednak z fizyką i chemią u mnie krucho... Dlatego obawiam się, że mogłabym tam sobie nie poradzić... Jak myślicie? Co byście mi doradzili? Z góry dziękuję za pomoc:)
    • zastanawiam sie który kierunek wybrać transport (wydz. mechaniczny) czy Zarzadzanie i inżynieria produkcji specjalność logistyka(wydz. Organizacji i zarzadzania). Bardzo bym prosił o opinie o tych kierunkach...
    • Co myślicie o tym kierunku i uczelni ? Czy są jakieś szanse żeby dostac po tym kierunku dobrą prace ? I jak same studia ? Są trudne czy raczej mniej wymagające ?
    • witam co sadzicie o takim kierunku jak transport? wypowiedzcie sie jakie według was kierunki będą najbardziej przyszłościowe?
    • co sądzicie o kierunku transport ?? jest on trudny??chodzi mi o politechnikę krakowską.
    • jestem na studiach na transporcie na PG. Jest to nowy kierunek na tej uczelni, ale jak sie orientuje takie studia sa na innych uczleniach. I mam w zwiazku z tym pytanie: Czy to jest ciezki kierunek, jakie przedmioty sa tam najtrudniejsze i jakie przedmioty sa na pierwszym roku. gory dziekuje za odpowiedz Pozdrawiam wszystkich co studiuja transport lub beda studiowac.
    • Witam! Jestem tegorocznym maturzystą , czy mógłby mi ktoś przybliżyc nieco ten kierunek(transport)? Jest to kierunek międzywydziałowy, i nie sposób znaleść na jego temat informacji na stronie głownej PG. Czy ten kierunek startuje dopiero od tego roku, czy jest już szablonową ofertą PG? w dziale rekrutacji istnieje notka iz nie zostanie on uruchomiony , jezeli nie złozy na niego papierów minimalna ilość chętnych, czy to znaczy ,ze ma on aż tak małą popularność? pozdrawiami i czekam na w...
    • Witam serdecznie, mam wyższe wykształcenie, ale ze względu na brak perspektyw na rynku pracy po studiach magisterskich zapragnąłem jeszcze zrobić w trybie niestacjonarnym studia inżynierskie na ww kierunku? Mam zrobione co prawda studia podyplomowe w tym zakresie, ale chciałbym poszerzyć swoją wiedzę z tej dziedziny. Jaką szkołę w związku z tym polecacie? Z całym szacunkiem dla innych ośrodków myślałem o Łodzi, Poznaniu, Trójmieście, Krakowie, Stolicy lub Wrocławiu.
    • Właśnie zapisałem się tam na inżynierkę. Słyszałem, że warto:) Kumpel po skończeniu tej szkoły ma fajną robotę. Z uczelni sami do niego zadzwonili z ofertą <wow>! W szoku jestem!
    • Co najlepiej studiować na Politechnice Koszalińskiej Do wyboru mam: 1.Ochrona Środowiska 2.Geodezja i Kartografia 3.Mechanika i Budowa Maszyn 4.Transport
    • mysle o studiowaniu logistyki zaocznie w trojmiescie.. co myslicie o tym kierunku ? moze ktos podpowie jaka uczelnie wybrac w trojmiescie z tym kierunkiem ? jakie przedmioty , czy nuda, czy trzeba sie mocno postarac itd itd;) dzieki za rady
    • Poważnie rozważam podjęcie studiów na kierunku logistyka. Co o nim myślicie? moze cos polecicie?
    • nie potrafie dokonac wyboru pomiedzy dwoma kierunkami na polibudzie: zarzadzanie i inzynieria produkcji czy budownictwo. moze jest ktos z ktoregos z kierunkow kto moglby cos poradzic? ehh ..
    • Cześć Chciałbym się was zapytać co wybrać? Transport(wydz. mechaniczny) na Politechnice Krakowskiej, czy Mechanikę i budowę maszyn na AGH???
    • witam!!dostalem sie na transport do radomia!!mozecie mi powiedziec jak tam jest na tej politechnice??dzieki za wszelki odzew
    • mam kilka zadań do zrobienia ale niestety sobie z nimi nie radze, pomóżcie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się