Forum Zdrowie Candida
ZMIEŃ
      truskawki

truskawki

(4 wyniki)
    • czy mozna jesc truskawki? jestem 2 miesiace na diecie kolitowo- przeciwgrzybiczej i juz umieram - kreci mi sie w glowie, na nic nie mam sily i w ogole tragicznie sie czuje. Wiem ze niby nie wolno jesc zadnych owocow, ale jak tak dalej pojdzie to ja tej diety nie przezyje (i wcale nie przesadzam - jest ona 100razy gorsza od samej przeciwgrzybiczej i prawie nic nie jem). Jem juz gotowane jablka i widze ze po nich czuje sie lepiej. Ale co z truskawkami? uwielbiam je. A z drugiej stron...
    • Truskawki(27)

Czy możan jeść truskawki w drugim etapie??? Pytam bo to moje ukochane owoce i bardzo trudno jest mi ich nie jeść :)) A jeśli można: macie jakieś fajne przepisy z truskawkami w roli głównej?
    • witam.Mam prosbę-powiedzcie prosze ,które owoce sa przez Was najlepiej tolerowane?
    • Czy orientujecie się co z tymi produktami w 1 lub 2 etapie? Jem ostatnio dużo bobu i czuję się po nim dobrze. Nie próbowałam jeszcze szczawiu i rabarbaru ale mam kilka pomysłów a ich przyrządzenie. Marzy mi się np. ciasto rabarbarowe. Mniam mniam;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się