tvn

(14 wyniki)
  • Drodzy fani Monka, Na pewno jest wam baaaaardzo smutno z powodu wprowadzenia idiotycznego kuby wojewodzkiego na miejsce naszego ukochanego serialu. Ja sprobowałam napisac do tvn (adres w kontakcie na ich stronie internetowej), skutek - nie odpisali. Pomyslałam, moze za ostro (porownałam ich do głabów z polsatu), napisałam jeszcze raz, tym razem grzecznie i okolnikowo (na kiedy przełozyli monka?) i znow nic. Czy wy probowaliscie jakiegos kontaktu z tą stacja? Udało się wam? Ape...
  • Magda spotyka się z Piotrem na Placu Trzech Krzyży. Do ich rozmowy wtrąca się Filip. Magda nie wie, co z robić. Przyjaciele dzielą się na zwolenników Piotra i Filipa. Z podróży poślubnej wracają rodzice Magdy i także próbują jej coś doradzić. Filip i Piotr zamierzają walczyć o Magdę. Kasia jest coraz bliżej porodu. Związek Agaty i Bartka jest przesycony seksem. Sebastian dowiaduje się o zdradzie Marcina. Magda podejmuje decyzję w sprawie Piotra i Filipa.
  • Cześć, mam małe pytanie, wczoraj już podczas końcowych napisów lektor coś mówił o innej godzinie, czy terminie nadawania serialu na tvn, słuchał ktoś tego (bo mnie właśnie wtedy przełączono na inny kanał). Do tej pory serial był we wtorki na tvnie o 22:30 a teraz kiedy ma lecieć, zanotował ktoś?? Prosze o odpowiedź. Z góry dzięki:)
  • Widzieliście zapowiedź? ja oglądałam wersje amerykańską z niemieckim dubbingiem na RTL z Fran Drescher. Na zajawkach widać, że polska ekipa dobrana genialnie. TYlko dzieci nie zauważyłam. Ktoś, zna, ktoś widział?
  • zastanawiam sie dlaczego tvn juz od wielu sezonow robi z ludzi idiotow i probuje wciskac na sile,ze ich produkcje takie jak BRZYDULA,TERAZ ALBO NIGDY,NAZNACZONY albo nawet MAGDA M sa kultowe? Pytam,gdzie i dla kogo?i na jakiej podstawie te okreslenia-jesli chodzi o ogladalnosc wszystkie wyzej wymienione maja kiepska ogladalnosc-nawet DETEKTYWI i W11 gromadza wieksza widownie-dlaczego wiec o w/w mowi sie "kultowe"?
  • Od czwartku 18.12. codziennie o 11. Polecam kto nie widział.
  • w programie na 12 kwietnia zamiast mojego ulubionego (zaraz po desperate housewives) serialu jest magazyn orange extraklasa. serial zdjęli czy przerzucili na inny termin?
  • A od dzis w internecie - powiem jedno: zaden polski serial nie skonczyl sie tak IDIOTYCZNIE jak Magda M. Strata czasu.
  • Te odcinki stawki wiekszej niz zycie jakies sa dziwne, niespojne, dziwne zakonczenie i nie wiadomo co z Brunerem
  • bo bym tak chętnie obejrzała;)
  • Kto uwaza ze VM to super serial??? Wciągający, zawsze sie cos w nim dzieje. Czekam na wasza opinie. Fanka VM
  • Od 15 grudnia w TVN ale się cieszę a wy?
  • Od września Kasia i Tomek oraz Przyjaciele (kolejne serie ponoć) będą w TVN Siedem, codziennie wieczorem. Fajnie.
  • tvn.pl/kontakt.html wysyłacie codziennie wiele maili zarówno do działu kontaktu z widzami i do biura prasowego ;) Piszcie też może do rzecnika tvnu: a.soltysik@tvn.pl ;] bo nowe odcinki chca nadawac za iles tam miesiecy, a tyle ie mozna przeciez czekac ;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się