marissa4 03.05.07, 12:47 Kto uwaza ze VM to super serial??? Wciągający, zawsze sie cos w nim dzieje. Czekam na wasza opinie. Fanka VM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esquire Re: Veronica Mars-super serial 03.05.07, 12:54 Moim zdaniem nuda. Miał być niby kryminał, ale chyba nie wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juliette Re: Veronica Mars-super serial IP: *.171.43.6.crowley.pl 03.05.07, 18:46 esquire wszystko możesz powiedzieć o tym serialu, ale na pewno nie to, że jest nudny. oglądałam połowę 1 serii i wszystkie odcinki 2 i zawsze zakończenie mnie zaskakiwało. Akcja jest wartka, a dialogi błyskotliwe (szczególnie vero z loganem i keithem. Poza tym aktorzy naprawdę dobrze grają (i wyglądają). Aż chce sie ich oglądać. Nie wymagam od wszystkich, aby pokochali ten serial, tylko dlatego, że mi się podoba. Moim zdaniem jednak w porównaniu do wszystkich polskich seriali (szczególnie m jak miłość, pierwsza miłość oraz magda m) i wielu amerykańskich które na pierwszy rzut oka wydają się podobne do veronici mars ( choćby życie na fali - the o.c. czy one three hill)ten serial po prostu fenomenalny. Nie jest kolejną produkcją dla młodzieży opowiadającą tylko o rozstanich, zerwaniach i chodzeniu ze sobą (chociaż oczywiście czasem te elementy występują). Główna bohaterka pomimo wielu przeciwności jest silna, ale nie jest ideałem - potrafi być wredna i złośliwa. W tym serialu nie wszystko dobrze się kończy, a bohaterowie nie dzielą sie na dobrych i złych - pozory mylą. Niestety Veronica nie ma szansy zdobyć wielu fanów, ponieważ nasz wspaniały tvn raczył emitować go od poniedziałku do piątku o 14.00, a powtórkę o 6.45 rano. Tvn w porze największej oglądalności woli nas karmić właśnie magdą m, sztucznym w11, detektywami lub co gorsza sędzią anną marią wesołowską. No cóż nie ma sprawiedliwości na tym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
skarolina Re: Veronica Mars-super serial 03.05.07, 19:12 > Niestety Veronica nie ma szansy zdobyć wielu fanów, ponieważ nasz wspaniały tvn > raczył emitować go od poniedziałku do piątku o 14.00, a powtórkę o 6.45 rano. Eeee, no zaraz zaraz, gdyby nie ta pora powtórki, to w życiu bym nie obejrzała VM :), bo z zasady nie oglądam gniotów w porze największej oglądalności. A tak to rano, przed pracą, śniadanko, kawka i Veronica Mars. Nawet się nie spodziewałam, że mnie tak wciągnie. Żeby tylko TVN kupił trzecią serię. Teraz do śniadania oglądam "Życie na fali", ale w przeciwieństwie do Veroniki, nie trzyma mnie kurczowo przy telewizorze i nie latam nerwowo po chałupie w przerwach reklamowych, tylko wychodzę z pokoju, kiedy potrzebuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Veronica Mars-super serial IP: 87.204.38.* 03.05.07, 21:44 Veronica Mars to jeden z najlepszych seriali ostatnich lat!! Teraz ważą się losy czy będzie 4 sezon, a jeśli będzie - to czy - dalej zobaczymy Veronicę w collegu, czy też wykonamy przeskok kilka lat, gdy Veronica zaczynać będzie pracę w FBI.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sun Re: Veronica Mars-super serial IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 13:34 Zgadzam sie! VM to świetny serial i naprawde wielka szkoda,że nie będzie 4 serii:(( Odpowiedz Link Zgłoś