setorika 03.09.05, 00:05 Widzieliście zapowiedź? ja oglądałam wersje amerykańską z niemieckim dubbingiem na RTL z Fran Drescher. Na zajawkach widać, że polska ekipa dobrana genialnie. TYlko dzieci nie zauważyłam. Ktoś, zna, ktoś widział? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naise Re: Niania w tvn 03.09.05, 11:58 Mnie się nie podoba. Nie dość że teleturnieje mamy 'amerykąskie' to jeszcze większość seriali (choćby motyw przewodni) musimy skopiowac. Żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: Niania w tvn 03.09.05, 16:58 ja bym wylała,żeby powótrzyli wersje amerykańską,bo bardzo ją lubiłam;) Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Niania w tvn 06.09.05, 18:26 ja widziałam, ale zupełnie nie znam, ale serial moż ebyc ciekawy, narazie wszytsko mi się podoba to co zapowiadają chodzi mi o ten serial Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Niania w tvn 07.09.05, 08:54 O ile najczęściej kupuje się licencje na seriale nie znane w Polsce tvn poszedł na łatwiznę kupując format, który zdobył popularność jako oryginał. Zobnaczymy co z tego wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Niania w tvn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 12:50 Agnieszka Dygant pasuje do roli Niani, Ona w ogóle świetnie nadaje się do ról komediowych! ;-) O dzieciach grających w tym serialu napisane jest w ostatnim numerze Świata Seriali. Odpowiedz Link Zgłoś