tvp

(10 wyników)
  • Chcialem zapytac czy korzystal ktos z was z tego servicu platniczego. Bardzo zalezy mi na odpowiedzi, gdyz tvp propnuje ten service platniczy. Ja korzystam z PayPal-system super i mozna placic w kazdej walucie. No wlasnie jakby to bylo, gdybym zechcial wykupic sobie np 1 odcinek Czasu Honoru: a) pytanie pierwsze, to czy mam wystukac 5, 10 PLZ placac Master via PayPal? b) czy musze sie [b]Dotpay[/b] rejestrowac, tak jak np w PayPal i podawac numer banku etc? c) czy moge wykupic 10 od...
  • Od kilku dni próbuję obejrzeć zaległy odcinek Bsz i nie ma takiej możliwościowi - po prostu na stronie serialu nie ma żadnego filmu do obejrzenia. Podobnie jest przy innych serialach. U was wszystko działa?
  • od dzis w tvp1 serial Fialry ziemi- b. ciekawy serialn nominowany m.in. do nagrody zlotego globu i emmy. Gorąco polecam!! opis za filmwebem "Rok 1120 - u wybrzeży Normandii tonie "Biały Statek". Wśród wielu ofiar znajduje się jedyny legalny następca Henryka I. Rozpoczyna się okres spisków i przepychanek do tronu, a po śmierci Henryka I, okres anarchii. Na króla Anglii wybrany zostaje, mający poparcie Stefan, zaś córka Henryka I, Matylda uchodzi do Francji wraz z synem. Stamtąd rozpoczyna p...
  • Przegladając wakacyjna serialową ramówkę TVP zastanawia mnie dlaczego widzowie są w kółko katowaniu kilkoma serialami mam tutaj na mysli "Czarne chmury","Stawkę wiekszą niż życie" i "Czterdziestolatka".Jeśli mnie pamięć nie myli te seriale były emitowane nawet w tym półroczu.Czy TVP również zakupuje je w pakietach jak to się dzieje z produkcjami amerykańskimi? Nie przypominam sobie kiedy ostatnio w TVP emitowano "Dorastanie","Punkt widzenia" czy "Blisko, coraz bliżej". Nie wszys...
  • kolejna tragedia :( słów brak! dla kogo ten serial? target radia maryja?
  • Kiedyś wchodziłam na stronę www.tvp/omowienia/dzienne czy jakoś tak i czytałam, a teraz przenosi mnie na stronę główną tvp. Wiecie, gdzie można teraz znaleźć? Na forum nikt nie publikuje? :(
  • Czy ten serial chodzi gdzieś w tej chwili poza tvp?
  • TVP nie chciala komunistycznego serialu "historycznego" wiec Kino Polska kupila. Fajnie bo w koncu sie skonczy dyskusja historyczny czy przygodowy.
  • Te odcinki stawki wiekszej niz zycie jakies sa dziwne, niespojne, dziwne zakonczenie i nie wiadomo co z Brunerem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się