Forum Auto-Moto Prawo jazdy
ZMIEŃ
      tylne siedzenia

tylne siedzenia

(4 wyniki)
    • Przede mną egzamin zimową porą.Czy to oczywiste , że osoba egzminowana rozbiera kurtkę i kładzie ją na tylne siedzenie? Czy egzminator może się tego czepić twierdząc , że to nie szatnia? Kurtka zimowa przecież strasznie krępuje ruchy, dla niedoświadczonego jeszcze nawet niekierowcy to utrudnienie. Co o tym sądzicie?
    • czy może ktoś z was ma podobne doswiadczenia - prowadząc samochód nie ma kompletnie objawów choroby lokomocyjnej, ale jadąc jako pasażer zdycha z powodu jej objawów. Wczoraj się trochę przeraziłam, jechałam jako pasażer na tylnym siedzeniu i myslałam ze umrę tak mi było niedobrze - do dziś boli mnie głowa. A własnie zdałam prawo jazdy miesiąc temu (za 5 razem, ale zdałam) i kupiłam samochód. Jeszcze nim nie jeździłam ale boję się co to będzie - czy nie będę miała choroby prowadząc...
    • Czy poza kursantem i instruktorem mogą być inne osoby na tylnym siedzeniu (np inni kursanci)? Z tego co wiem to chyba nie ale niestety nie wiem gdzie mam znaleźć taki przepis. Pozdrawiam
    • wlasnei zapisalam sie na kurs do OSK TEST na Dlugiej...moze robiliscie tam prawko?jakie wspomnienia?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się