Forum Auto-Moto Automobil
ZMIEŃ
      uaz

uaz

(6 wyników)
    • Wpadł mi w ręce AMiS z września. Jest tam porównanie Mercedesa G i UAZa Symbira. Co ciekawe, UAZ jest opisany tam bardzo pozytywnie. Chwalony jest jego silnik... produkcju rosyjskiej.Autor twierdzi, że ten samochód jest idealny na bezdroża gdyż nie jest przekombinowany i można go naprawić u tzw. kowala. Co więcej w porównaniu przecież z doskonałym w terenie Mercedesem, UAZ ma możliwość brodzenia w 80cm podczas gdy Mercedes 50cm. Jestem strasznie zaskoczony, gdyż za 70000(połowa to...
    • dowiedzialem sie, ze tu sa fachowcy silnikowo-gazowi, ktorzy moga pomoc. Wiec wklejam swoj 3-miesieczny post z "exploatacji samochodu" Dzien dobry, Chcialem sie dowiedziec od tutejszych expertow nieco o zaworach. Otoz w silnikach po 1985 roku (pewnie wczesniej) gniazda i zawory sa utwardzane. Umozliwia to stosowanie benzyn bezolowiowycgh. Ma tez spore znaczenie przy exploatacji na LPG. Stare zawory padaja szybko, gdy sie w silniku zainstaluje gaz (FSO 1500). Interesuje mnie, jak ...
    • www.samar.pl/index.html?__la=pl&__ac=sec,4&new=14340 Taki fajny UAZ dla rodzinki :P www.uaz.ru/models/sm/patriot/
    • www.ajc.com/business/content/business/1203/10hummer.html
    • video.google.com/videoplay?docid=-826644167636607691&q=polish taka mała wprawka na temat stanu polskich dróg. Jak dwa lata temu spędzałem urlop w Bieszczadach to myślałem że dróg w gorszym stanie już nie ma. Jednak się myliłem....
    • Od paru dni jestem w Salt Lake City w Utah - wynajalem samochod z napedem na 4 kola, ale z uniwersalnymi oponami (Michelin MX costam). Wczoraj musialem jechac najpierw po kopnym sniegu (okolo 40 cm spadlo w ciagu kilku godzin) a potem po rozjezdzonym sniegu po autostradzie - 50-60 km/h jechalo sie bez problemu, hamowanie bylo przyzwoite, samochod jechal stabilnie. Zawsze przyznawalem racje zwolennika zimowych ze w takich warunkach na uniwersalnych nie pojedzie. Teraz nawet w to nie wier...
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się