Forum Zdrowie Służba zdrowia
ZMIEŃ
      ucho

ucho

(4 wyniki)
    • mam pytanie ,czy ktos sie orientuje ,cz w prywatnym gabinecie laryngologicznym wykonuje sie plukanie ucha? Ile to moze kosztowac? Strasznie zalezy mi na czasie ,bo normalnie to chyba dlugo sie czeka? no i jeszcze skierowanie.Z gory dziekuje za odpowiedz.
    • witam, spodziewam się spotkania z negatywnym odbiorem. zaryzykuję mimo wszystko. za kilka miesięcy mam mieć zabieg związany z "majstrowaniem" przy przegrodzie nosowej. czy do zabiegu należy się pozbyć wszystkich "ozdobników" w ciele? posiadam dość nietypowe przekłucia, m.in w tragusie (ucho) i nad górną wargą. zapewne mój problem jest banalny wg forumowiczów. mimo wszystko.. żal mi rezygnować z kolczyków- kanały przekłuć tych miejsc potrafią bardzo zmniejszyć się w ciągu 1 dnia. cz...
    • od pewnego czasu moim problemem stał się słuch.JNie chodzi o to że gorzej słysze tylko o to że moje prawe uch czasem mi się zatyka i wydaje mi się że słysze jakieś echo ale nie moge powiedzieć czy to mi się dzieje tylko na dworze czy tylko w pomieszczeniu zamkniętym bo nie jestem pewno.Może ktoś coś miał podobnego a może to nie słuch tylko migdałkui?Prosze o pomoc bo narazie nie chce isć do lekarza bo niechce wyjść na głupią.
    • czy do zabiegu (znieczulenie dozylne) musze miec sciągnięte tipsy,czy wystarczy je skrócic tak zeby nie były za długie?bo z tego co sie orientuje to jeden palec wsadza sie do jakiegos czujnika?!pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się