ukochany

(7 wyników)
  • Jeśli chcesz się pojawić we śnie bliskiej osobie , posłuż się zaklęciem starożytnych Greków. Przy łóżku połóż lampe oliwną lub świeczkę, zapal ją i patrząc w jej płomień, powiedz następujące słowa: "CHEIAN'PSEI ERPE'TH, niechaj (imię osoby której chcesz się przyśnić), którego zrodziła (imię jego/jej matki), zobaczy mnie w swoich snach. EDE. EDE - TACHY TACHY!" Możesz oczywiście podać szczegóły dotyczące tego jak chcesz ukazać się we śnie tej osoby. Potem sróbuj zasnąć jak n...
  • Witam. Był tutaj taki wątek jak obrzydzić sobie skutecznie, faceta którego niby kochamy, ale wiemy że razem nie możemy być. Był tutaj taki wątek, nie umiem go znaleźć :-( To dla mnie bardzo ważne
  • Czy ktoś wie, jak zmieniają się i zachowują osoby, na które został rzucony urok miłosny?
  • Od 15-go roku życia mój syn Dariusz bierze narkotyki, a od 19-tego wstrzykuje heroinę dorzylnie. Był na wielu odwykach, detoksach, terapiach i z tego powodu też siedział w więzieniu. Wszystko na marne nic mu to niedało, ja z rodziną chcemy mu pomóc, ale już niewiemy jak. Syn ma kochającą go dziewczynę, a z nią dziecko sześcioletniego synka. Teraz co dzieje się obecnie to jest koszmar, żyje swoim życiem, nic go nie interesuje, ma jeden cel zdobyć na działkę. Wynosi nam wszystko z d...
  • Zakochalam sie do szalenstwa w mezczyznie ktorego szukalam 35 lat, po pewnym czasie zorientowalam sie ze jest on alkoholikiem.Probowalam mu pomoc(nie bede sie tu rozpisywac bo to nie to forum_,on probowal sobie pomoc ale przerwal odwyk po pol roku.Jest bylym wojskowym,byl na wojnie w Jugoslawii,pil zeby zapomniec o okropienstwach ktore tam widzial(jak mi mowil)teraz nie chce pic i zapomina o swych przezyciach ale juz jest uzalezniony i nic nie pomaga.Chwytalam sie wszytskiego,Bog ...
  • drogi wrozki jestem obecnie na etapie podejmowania pewnych zmian zyciowych ale jak to zawsze bywa mam mieszane uczucia ja ur: 19.12.1968 on ur: 06.06.1968 oboje jestesmy w zwiazkach malzenskich ale kochamy sie i chcemy to zmienic , czy gwiazdy daja nam szanse? czy pasujemy do siebie? czy potrafimy przetrwac ciezkie chwile? bardzo prosze o szczera odpowiedz nawet jesli mialaby bolec.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się