Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      ukochany

ukochany

(19 wyników)
    • Niedlugo moj ukochany ma imieniny... chce dac mu cos od serca cos czego nigdy nie zapomni. Cos co bez slow powie mu ze go kocham i ze bardzo mi na nim zalezy (nie zwiazane z sexem ;))
    • Szukam niebanalnego prezentu na rocznicę związku z moim chłopakiem. Podpowiecie mi coś? ;-) Chcę mu pokazać jak bardzo go kocham i jednocześnie zaskoczyć go tym prezentem.
    • Witam wszystkich!Mam pytanie.Czy macie jakies pomysly jak zaskoczyc faceta? Wlasnie dzisiaj dostalam od mojego ukochanego piekna kartke z wyznaniami milosnymi i bardzo mnie to wzruszylo i zaskoczylo.Dosyc czesto sie widzimy,piszemy do siebie codziennie po kilkanascie eskow a on jeszcze przysyla mi poczta takie piekne wyznania:))Chcialabym cos dla niego zrobic,jakos go zaskoczyc.Moze macie jakies pomysly?Jestem szczegolnie ciekawa co napisza panowie:))Pozdrawiam bardzo serdecznie!
    • Wiem, że nie raz był podobny wątek, ale dzięki temu wiem, że można na Was liczyć i, że macie głowy pełne pomysłów. Pomyślałam sobie, że z powodu wakacyjnej nudy zrobię coś miłego dla mojego Kochanego. Chciałabym przeznaczyć swój wolny czas na zrobienie czegoś fajnego... Rzadko się teraz widujemy i gdy się znowu spotkamy chciałabym mu coś dać... Jakiś drobiazg, rzezcz przez siebie zrobioną... Macie jakieś pomysły???
    • macie jakies ciekawe pomysly na zorganizowanie wspanialych urodzin swojemu ukochnemu??? ja na razie wymyslilam tylko baaardzo czekoladowy (moj chlopak jest maniakiem "slodyczowym") i baaardzo duzy tort-wlasnej produkcji oczywiscie oraz przygotowanie sniadania do lozka. i na tym sie konczy moja inwencja:/ chcialabym zrobic dla niego cos oryginalnego i niezapomnianego bo to nasze 1-wsze urodziny spedzane razem.
    • mój ukochany powiedział ze dostosuje sie do mnie w 100%...Spedzilismy razem noc..było cudownie..jest taki czuły i delikatny...dbał zeby było mi dobrze i oczywiście było..zaskoczył mnie ze czekał na mój sygnał...czy on coś do mnie czuje wiecej???i chcił mi to w ten sposób pokazać?
    • Chciałabym podzielić się z Wami swoją radością. Otóż znalazłam Faceta Swoich Marzeń. A właściwie nie szukałam, bo znamy się w sumie 12 lat-razem chodziliśmy do podstawówki, później jednak nasze drogi się rozeszły na czas liceum, a teraz, kiedy oboje zaczynamy 100dia, znów zaczęliśmy się spotykać. Zaczęło się od jednego niewinnego SMSa: "Ładnie wyglądałaś dziś na rowerze" (mieszkamy ulicę dalej, więc przypadkiem widywaliśmy się dosyć często). No i zaczęły się wspólne wieczorne przeja...
    • nie dawno poznalam fajnego faceta zaczelismy sie spotykac .... wydaje mi sie ze mu na mnie zalezy dzwoni do mnie w srodku nocy bo chce uslyszec moj glos zaprasza mnie w fajne miejsca pisze slodkie smsy....Bardzo mi na nim zalezy boje sie jednak ze znowu nic mi nie wyjdzie tak jak to bywalo wczesniej... niewiem gdzie robilam blad moze za szybko pozwalalam aby cos z tego bylo? Moze powinnam udawac przed facetem ze mi nie zalezy ale boje sie ze wtedy go strace a chce aby tym razem by...
    • Jestem zaręczona od 6 miesięcy a razem jesteśmy 3,5 roku. Wielkie święto jest gdy on SAM od siebie mnie przytuli, pocałuje. .To ja zawsze musze prosić żeby to zrobił.Moze za dużo oczekuje raz na kilka dni troche czułości... Wy też tak macie? Ja mam z tym problem i niepotrafie sie z tym pogodzić.Rozmawiałam ,prosiłam,groziłam i nic.Może po takim czasie znudziłam mu się? Ciężko mi bez tego. Poradzcie mi co mam robić.
    • rok temu poznałam cudownego chłopaka,od tego czasu jesteśmy razem. łączy nas silne uczucie, a dzieli 120km. cały czas utrzymujemy kontakt. wiem, że on mnie bardzo kocha, ponieważ umie okazać mi swoje uczucie. wiem, że mu na mnie zależy. zdażyło się, że kilka razy go zdradziłam (5 razy). na miejscu zaczęłam nowy związek, który trwa już 2 miesiące. teraz on chce do mnie przyjechać, ma marzenia. jak mu powiedzieć ze go kocham ale nie umiem z nim być? mieliście takie sytuacje? co rob...
    • Typowy a jakże bolesny problem: zazdrość. Mój świeżo upieczony mąż jest typem raczej oschłym, nie potrzebuje mnie często całować, kochać, rozmawiać itd. To powoduje, że ja- wulkan emocji,zaczynam się gubić. Jestem atrakcyjna ale coraz częściej nie wiem, jak postępować. Obcy mężczyźni przy jednej rozmowie mówią więcej np. komplementów niż mój przez tydzień, albo i dłużej. Starałam się nie narzucać, być miłą, subtelną i nie domagać się bliskości, czułości i miłości (także fizycznej-...
    • dziewczyny, planuję zaprezentować swojemu ukochanemu ale.... mały szczegół... niegdy nie rozbierałam się - patrz striptiz - i mam mega wielką tremę. doraździe jak się podszkolić, co moż pomóc ;)))) dzięki
    • Jestes slaba kucharka ale chcesz sprawic przykemnosc swojemu partnerowi. Nic prostszego! Oto przepis; Skladniki; 1 nagie cialo kobiece, 1 mokra cipka, 3 dziurki, - duzo wazeliny, soki wlasne, Nalezy rozebrac sie do naga, albo po prostu sciagnac majtki. Wyjsc na stol, polozyc sie, rozlozyc nogi, zawolac meza. Na koniec (poczatek zabawy) powiedziec; "Smacznego!"
    • Najbardziej odjechany prezent jaki podarowałyście lub zrobiłyście dla swojego faceta???Ostrzegam że prawa zastrzegam sobie do powtórnego ewentualnego użycia :***
    • Pewnie wiele z Was zaskoczyło swojego ukochanego romantyczną kolacją. Teraz i ja chciałabym zrobić mojemu chłopakowi taką niespodziankę. Blask świec, dobre winko i dobre jedzonko. Tylko jakie to jedzonko ma być zwłaszcza, że wieczorem nie ma się ochoty na jakieś cięzkie potrawy. Kolejnym problemem jest fakt, że mój ukochany uwielbia fast foody. Oprócz pizzy, frytek, kebaba, wszystkich rodzajów burgerów za niczym szczególnie nie przepada... :) Chciałabym, żeby menu tej potrawy nie ...
    • cze kochani poratujcie! mam chłopaka już 3 lata i chce wyjechac za granice do pracy, w ten sposob zarobic na wymazone studia ale on mi nie pozwala. Albo wybiorę jego albo wyjade i przestanę dlaniego istniec. Nie wiem co mam zrobic bardzo go kocham ale na studiach tez mi zalezy.
    • ...CIPKA,KONDOM,PIGUŁKA, KUPKA NA TWARZY UKOCHANEGO PO ANALU I TYM PODOBNE (SIĘGAJACE "WYŻYN" INTELEKTUALNYCH )TEMATAMI????
    • co zrobic zebym tak strasznie nie tesknila...zwykle widzielismy sie pare razy w miesiacu... a teraz caly miesiac sama... najgorsza jest ta wizja ze to az caaaly miesiac...
    • mam 18 lat,jestem zakochana,pragne małżeństwa którego wzoru nigdy nie miałam(rodzci esie rozwiedli a drugie malzenstwo mamy nie jest udane;/)dzieci które bym kochała,i generalnie normalnego domu.wiadomo nie ma dou bez gromu ale wystarczy mi mała cząstk aszczęscia.jestem szczesliwa i teraz,al eprzerazaja mnie mysli o tym ze kiedy smierc zabierze mnie albo mojego ukochanego i rozstaniemy sie.teraz zrobil prawo jazdy,taks ie o niego boje.boj esie o to co bedzie potem jak umre,boje sie z...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się