ukochany

(3 wyniki)
  • Razem z ukochanym ustaliliśmy już na początku ciąży, że będzie poród rodzinny. Patryk chciał być ze mną w tej chwili, a ja się zgodziłam. Później się zastanawiałam czy to nie zmieni jego podejścia do mnie, czy będzie już widzieć we mnie tylko matkę. Słyszałam też,że niektórzy mężczyźni boją się później uprawiać seks w obawie przed rozerwaniem, no ale ustaliliśmy, że bedziemy razem. Ale ostatnio w tv oglądaliśmy jakiś program i był pokazany prawdziwy poród, normalnie pokazali jak dzieck...
  • Zdarzylo mi sie byc juz kilkakrotnie w sushi barze i najesc sie do woli. Uwielbiam sushi i pomimo zakazu zakradam sie tam czesto.Czy jedzenie sushi jest naprawde ,az takie grozne dla kobiet w ciazy?Czy moze to lekka przesada.
  • witam. Czytam to forum od jakiegoś czasu. Postanowiłam się "wygadać" i napisać bo coraz częściej kiełkuje mi w głowie myśl o dzidziusiu. Od półtora roku jestem w bardzo udanym związku. Od roku mieszkamy razem w wynajętym mieszkaniu. Mamy po 29 lat. Jestem kobietą po przejściach - rozwódką i najpierw „obmyśliłam” sobie (tak jak tylko my kobiety potrafimy:)), że chciałabym romantyczne oświadczyny, ślub a potem dziecko. Priorytety się zmieniają i dziecko wysuwa się na p...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się