Forum Z archiwum Zwierzęta
ZMIEŃ
      ukochany

ukochany

(4 wyniki)
    • To dla mojej Kalki , Kali, Kalicji, Kaluni, ukochanej rybki, do której mówiłam, schowaj się za mnie, pani pogryzie za ciebie, która, jak każdy ukochany zwierzak, była psem idealnym. Nikt nie witał nas tak, jak ona i już chyba nie będzie. Była cudną ponad gabarytową sznaucerką olbrzymką, wydawało mi się, że dbałam o nią, jak należy, a jednak, czegoś zabrakło. www.youtube.com/watch?v=VosFiY1SifA
    • Sąsiedzi mają suczkę, którą wypuszczają na balkon aby załatwiła swoje potrzeby fizjologiczne, to wszystko leci do mnie na balkon. W tej sprawie interweniowała już dwa razy straż miejska i nie pomogło. Nie wiem co mam robić, rozmowy i zwracanie uwagi aby wyprowadzali psa na dwór nie dają rezultatów, szkoda mi tylko psa że ma takich właścicieli.
    • Czuję okropny ból i smutek:( Dziś rano musiałam uspać mojego ukochanego pieska:(:(:(Załamałam się, jest to dla mnie straszna tragedia:(:( Na pieska czekałam bardzo wiele lat.Moi rodzice nie bardzo chcieli sie zgodzic:/Przez prawie 10 lat czekalam az spelni sie moje marzenie!!Az pewnej niedzieli stalo sie-moje marzenie zostalo spelnione!Bylam taka szczesliwa, myslalam ze mam juz wszystko, ze do szczescia nie potrzeba mi nic wiecej!!A teraz...cierpie i placze:(:( Moj piesek byl ras...
    • Tak sobie mysle ze jak sie juz ma psa, to zycie przestawione w jakims sensei.Musze isc na spacer, chociazbym padala z nog, bo nie moglabym przezyc tego rozczarowania w jego oczach. Emocjonalny szantaz :)) On tak bardzo czeka - nie moge zawiesc. Co Wy robicie jezeli z jakichs powodow nie mozecie wziac psa na spacer? (bardzo rzadko ale zdarzaja mi sie takie sytuacje). Wtedy probuje go zajac i dac jakis smakolyk/kosc, by odciagnac jego uwage.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się