ukochany

(6 wyników)
  • Jestesmy rok narzeczenstwem, wciaz zakochani w sobie, wpatrzeni...ale moj przyszly maz pracuje bardzo dlugo...od 8, 9 do 22...i na nic moje placze, zale ze czuje sie samotna, on wszystko tlumaczy ze to dla mnie, a ja nie rozumiem...nie chce tak zyc z nim...jak to zmienic, czy w ogole da sie...czy czeka mnie zycie z nim, ale obok..likendowe, bo on nawet jak ma dzien wolny to jest tak wykonczony ze nic nie da razy...
  • Jak w tytule. Szukam pomysłów. Ostatnio sie zaręczyliśmy, a niedługo będzie nasza kolejna rocznica poznania. Chciałabym coś orygilnego, cos więcej niż perfumy, krawat, fajną bieliznę, torta... Co polecacie. Dodam, ze rok temu kupiłam samonośne pończochy, ale ich nie użyłam... :) więc może tym razem je wykorzystam :))) Ale chciałabym usłyszeć wasze propozycje.
  • czy wasi mężowie, chłopcy byli w wojsku? jak to przeżyłyście? bo ja bardzo tęsknię...to okropne kiedy ukochana osoba jest tak daleko od Ciebie i nie można nic na to poradzić..jak wy to przezyłyście?Pozdrawiam!
  • Witajcie, jestem tu nowa:)i postanowiłm rozpocząć nowy wątek. Jesteśmy razem 4 lata i ostatnio On coś "przebąkuję" o ślubie. Mam do Was pytanie-jak się Wam oświdczył Kochany Mężczyzna i czy było to z zaskoczenia? Dzięki
  • tesciowie(11)

Witam wszystkie Dziewczyny, Pisze, bo nastal moment, w ktorym dluzej nie moge milczec. Moj ukochany (ojciec mojego malenstwa w brzuchu) jest kanadyjczykiem. POznalismy sie dwa lata temu, kiedy ja pracowalam w Austrii, a on studiowal w Berlinie. Byla to wlasciwie milosc od pierwszego wejrzenia.... Trudne byly nasze poczatki, poniewaz bylismy w roznych miejscach i czasochlonne i kosztowne byly nasze podroze co-weekendowe. Po roku takiego szrpania , kiedy Sam skonczyl studia, ja za ...
  • Dziewczyny, wpisujcie Wasze pomysly na romantyczny wieczor (dzien, weekend) z ukochanym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się