uroda

(6 wyników)
  • :), zakladam watek tutaj, bo tak jest latwiej:*: a sorbet potem moze go usunac:) pzd i dziekuje!!! :)
  • skrobnijcie coś...
  • Nie wiem, czy zaglądacie czasem na forum uroda - powstał tam wątek o najbrzydszych perfumach. Co więcej, nie dość, że brzydkich, to do tego jeszcze drogich. (To już naprawdę skandal, skoro takie drogie, to niech chociaż ładnie pachną ;-)). Poczytałam i tym bardziej doceniam, że tutaj, nawet jeśli ktoś nie lubi jakiegoś zapachu, to dlatego, że "się z nim nie dogaduje", a nie dlatego, że zapach sam w sobie jest brzydki. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=24925382&v=2&s=0 Poz...
  • Artykuly o nowych produktach Elizabeth Arden- zapachu i pielegnacji ( z moodiereport i WWD) "US. Elizabeth Arden presented its new feminine fragrance, Provocative Woman, to the trade at the recent Duty Free Show of the Americas. Inspired by the brand’s spokesmodel Catherine Zeta-Jones, its positioning is one of unashamed allure, sultriness and seduction. “Provocative Woman is something of a departure for Arden,” director trade marketing travel retail & dis...
  • kosmetyków: Kanebo Payot Juvena Sans Soucis Scheller Mineral Care Voila Koleston Bilba Rene Furter Ekinos Indola i perfum: Ermenegildo Zegna
  • Zapach jest nowy dość nowy z 2003 roku, (chyba sezonowy?), bo w perfumeriach sieciowych niedostępny, za to na Allegro i w perfumeriach internetowych jeszcze się pojawia. Mam pytanie jak pachnie, tzn., do czego jest podobny i ewntualnie jakie nuty są najbardziej wyczuwalne, bo znalazłam dwa mocno różniące się opisy: www.basenotes.net/ID10210486.html www.osmoz.com/encyclo/marques/parfums_fiche.asp?ID=1983&CATEGORIE=PARFUM&LANGUE=en Z góry dziękuję za wszelkie informacje.:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się