Forum Pomoc O forum
ZMIEŃ
      uroda

uroda

(8 wyników)
    • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=56449249&v=2&s=0 Może admini jakoś zareagują na chamstwo moderatorki świnki- morskiej. Co to za komentarze o czyjejś dupie ?
    • fajnie, ze mamy anonimowosc i w ogole internet roxx, ale rysio_lubicz (niezarejestrowany), grazyna_lubicz (niezarej.), aleks_k i od paru minut troy2 przesadzaja. glupie gadki to jedno, obrazanie ludzi tez moze ostatecznie byc - od tego sa filtry. ale to, co robi szanowne (bo nie znam plci) troy2 (wywleka strasze watki i dopisuje do nich bezsensowne ciagi liter), to juz lekka przesada. bardzo bym prosila o wlaczenie odkurzacza. xx.
    • Bardzo proszę o zerknięcie na Urodę...ile można...to co dziś się tam dzieje to już...szkoda słów;((( Granice netykiety to już chyba dawno przekroczyło, nieprawdaż?? Korzystanie z forum stało się praktycznie niemożliwe; jest to chyba wystarczający powód, aby zainteresować się sprawą poważniej niż dotychczas?? s.
    • Mam nadzieję że powróci komfort użytkowania tego forum. Naturalnie sytuacja może się powtórzyć, ale przynamniej wiemy, że możemy liczyć na adminów. Dziękuję raz jeszcze.
    • One mialy byc urodziwe! A nie sa! No moze ze dwie, ale dwie to zdecydowanie za malo. Prosze o wymiane.
    • Pomyślałam, że skoro na urodzie nic się nie zmienia, czy nie można byłoby po prostu wprowadzić tam obowiązkowego logowania a osobom z klanu lubiczów zablokować mozliwość logowania się? Przez moment osoby te miały już uniemożliwione logowanie, więc wiemy, ze jest to możliwe. Byłoby to jakieś wyjście z tej chorej sytuacji, bo wydaje mi się, ze ordynarność lubiczów siega już zenitu i jest to wystarczający powód do ich zbanowania, choćby tylko w ten sposób? Liczę na jakieś ustosunkowa...
    • wśród ekspertów powinien się znaleźć stomatolog, ponieważ wiele osób napewno ma pytania dotyczące zębów i jamy ustnej
    • Czy naprawdę nie można coś zrobić z Zosią Czeczenką,Errorem 404 -i nie wiem ile jeszcze nicków ma ta panienka.Od kilku dni systematycznie spamuje ona forum "uroda"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się