uroda

(8 wyników)
  • mi sie wydaje ze raczej nie ponieważ ona nie jest do konca idealna i nie podoba mi sie że jest taka przysadzista w barach i ma chłopioeca figure-brak tali!oraz to że jest taka mała!a co wy myslicie o niej i jej urodzie!ciekaw jestem bardzo!
  • Mam wrażenie, ze ten serial jest o dupie maryni i służy tylko i wyłącznie pokazywaniu urody i seksapilu Marty ŻT
  • nie cierpię tej dziewuchy, czy ona musi się wszędzie wciskać, od wygrania konkursu na miss nastolatek widzę ją w każdym serialu, ani talentu ani urody, widać ma mocne plecy, i te jej dziko rosnące kłaki!!! czy ten typ urody wam się podoba?
  • Co otworzę gazetę to wszyscy pieją jaka to Magdalena Cielecka jest piękna np. (niedawno Elle- cały numer był jej poświęcony). Ona sama też o sobie mówi,że ma piękne to czy tamto ( a to ciało a to włosy a to twarz). A co wy na to? Czy Cielecka jest ideałem urody czy nam się wciska kit?
  • Jak się skonczył dzisiejszy odcinek? Skończyłam oglądać jak Baśka i Aga poszły do kafejki już wiedząc jaka jest prawda. Co było dalej?
  • Zastanawiam się czy faceci lubią takie dziewczyny jak serialowa Felicity.. Takie grzeczne,słodkie,nieporadne(...) Właściwie nie wiem czemu pytam,chyba z czystej ciekawości i z faktu że kilka osób stwierdziło że im ją przypominam..;) Ech,wiem pytanie na poziomie podstawówki ale może ktoś się wypowie..:))
  • W zeszłym tygodniu zrobiłam sobie maraton "Robin'a z Sherwood" - wszystkie 26 odcinków ;) Przejrzałam wątek o serialach, które znowu byśmy chcieli zobaczyć i okazuje się, że wszyscy chcą tylko pierwszych dwóch serii tj z Michaelem Pread'em. I nie wiem o co chodzi. Powiem szczerze, że wolę syna sławnego Bonda. Trzecia seria wydaje mi się bardziej przystająca do rzeczywistości, ma mniej naciąganej magii, a Robin mniej cukierkowy. Wychuchana uroda Pread'a kojarzy mi się teraz z kiczowatą ...
  • Stawiam na Violettę, no i te jej "pokręcone powiedzonka" super.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się